Sponzorirani članak

Valamar u BiH predstavlja nove prilike za zapošljavanje

Vodeća hrvatska turistička kompanija će svim potencijalnim zaposlenicima predstaviti otvorena radna mjesta i prednosti rada u Valamar Rivieri.
Gospodarstvo / Promo | 18. 01. 2019. u 11:33 Sponzorirani članak
Kopirati

Valamar Riviera, lider u odmorišnom turizmu i vodeća kompanija u hrvatskom gospodarstvu, ove će godine u visokoj sezoni zapošljavati gotovo 7.000 djelatnika u svojim hotelima, ljetovalištima i kampovima od Istre i Kvarnera do Dubrovnika.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

S ciljem još boljeg informiranja svih zainteresiranih za rad u turizmu, Valamar će u Bosni i Hercegovini predstaviti otvorena radna mjesta i pogodnosti rada u najvećoj hotelskoj kompaniji u Hrvatskoj.

Predstavljanje će se održati u utorak, 22. siječnja u Čapljini (Služba za zapošljavanje, Ulica Ante Starčevića 4) s početkom u 10:00 sati, a istog dana u 13:00 sati predstavnici Valamar Riviere stižu i u Ljubuški (Gradska vijećnica, na adresi Trg dr. Franje Tuđmana 3).

Jedan od najpoželjnijih poslodavaca u turizmu predstavit će se i u Mostaru (Služba za zapošljavanje, na adresi Telčeva 3) u srijedu, 23. siječnja, u 10:00 sati, te u 13:00 sati istog dana u Širokom Brijegu (Služba za zapošljavanje, na adresi Ulica kralja Tomislava 1). Dan kasnije, u četvrtak, 24. siječnja slijedi predstavljanje u Tomislavgradu (dvorana Općinske vijećnice na adresi Mijata Tomića b.b.) s početkom u 10:00 sati, a potom i u Livnu (Služba za zapošljavanje na adresi Ulica kralja Tvrtka 1) u 13:00 sati.

Valamar Riviera pozicionirala se kao najpoželjniji poslodavac u turizmu. Plaće su čak 27 posto više od prosjeka u industriji, a kompanija svim zaposlenicima osigurava minimalno 5.000 kuna neto primanja za odrađeni puni fond sati. Uz to, Valamar provodi čak 21 program nagrađivanja zaposlenika, nudi redovne stimulacije te osigurava brojne edukacije i treninge za svoje zaposlenike.

Osim toga, svim sezonskim radnicima koji u Valamarove destinacije dolaze raditi iz drugih dijelova Hrvatske i regije osiguran je kvalitetan smještaj te tri obroka dnevno na teret poslodavca.

Kao velika kompanija koja se brzo razvija i raste, Valamar Riviera zapošljava djelatnike i stručnjake raznih profila. Od IT stručnjaka, specijalista za marketing, brand management, prodaju, financije, upravljanje investicijskim projektima do raznih zanimanja u operacijama poput konobara, recepcionara i spremačica, te brojne specijaliste kao što su kuhari, slastičari ili sommelieri.

U prilog činjenici da su Valamarove vrijednosti prepoznate govori i podatak da je Valamar Riviera TOP Poslodavac u turizmu u Hrvatskoj prema istraživanju portala MojPosao. Više informacija i online prijave na dobarposaouvalamaru.com.

Kopirati