Infografika

Uz YTONG gradnju može se uštedjeti na računima za grijanje i do 30%

Korištenje YTONG materijala pri gradnji vlasnicima i korisnicima objekata donosi kratkoročne i dugoročne uštede.
Gospodarstvo / Promo | 06. 10. 2017. u 10:38 Bljesak.info
Kopirati

Bez obzira da li kupujete ili iznajmljujete stan, gradite kuću, ili ste u potrazi za adekvatnim poslovnim prostorom – uvijek je važno provjeriti od kakvog je građevinskog materijala objekt izgrađen.

Kvaliteta gradnje utiče na siguran, ugodan i zdrav boravak i život u prostorima, ali ima i dugoročne efekte na visinu troškova za grijanje objekata zimi i hlađenje ljeti.

Korištenje YTONG materijala pri gradnji vlasnicima i korisnicima objekata donosi kratkoročne i dugoročne uštede.


Zahvaljujući odličnim termoizolacijskim svojstvima, troškovi za grijanje i hlađenje objekta manji su u prosjeku 30% - svaki mjesec, svaku godinu, svaku deceniju korištenja. Zahvaljujući prirodnom sastavu i paropropusnosti, objekti građeni YTONG materijalom imaju zdravu i ugodnu mikroklimu za boravak i život u prostoru, kroz generacije korisnika.

Ytong je proglašen za brend broj 1. dvadesetog stoljeća građevinskoj industriji.

U infografici pogledajte samo neke od njegovih brojnih prednosti, a više o Xella materijalima za gradnju saznajte na: www.ytong.ba.

Kopirati
Prikaži komentare
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.