Upoznajte profesionalne fotografe na druženju u INTERA Tehnološkom Parku

Započeti karijeru fotografa uvijek je izazovno, ali čuti korisne savjete iskusnih kolega zasigurno olakšava prve korake.
Gospodarstvo / Promo | 08. 03. 2021. u 09:59 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Da slika ili fotografija govori tisuću riječi, izreka je koja se već desetljećima prenosi s koljena na koljeno. Kroz objektiv fotoaparata, fotografi bilježe trenutke, emocije, poglede i susrete pretvarajući ih u neizbrisive uspomene. Započeti karijeru fotografa uvijek je izazovno, ali čuti korisne savjete iskusnih kolega zasigurno olakšava prve korake.

Upravo to će imati priliku učiniti sve dame koje budu dijelom Professional Photography Networking Event-a, jedinstvenog događaja koji INTERA Tehnološki Park organizira u ponedjeljak, 15.3.2021. godine u 18h. Događaj, koji će se održati u dvorani Europa u prizemlju zgrade INTERA TP-a bit će izvrsna prilika za druženje profesionalnih fotografa i onih koji to tek žele postati. Ovaj interaktivni događaj obilježit će opušteni razgovor dviju poznatih bosansko-hercegovačkih fotografkinja, Aide Redžepagić i Eme Milinović, s moderatoricom Hanom Sokolović u kojem će se dotaknuti početaka svojih karijera, ali i najnovijih trendova u svijetu fotografije. One će u dinamičnom razgovoru sa sudionicama podijeliti lekcije koje su naučile na svom profesionalnom putu, ali i prenijeti važne savjete koji su njima pomogli u izgradnji karijere. Nakon razgovora, sve sudionice će imati priliku upoznati predstavnike nekih od najuspješnijih lokalnih foto studija, uključujući Blink Weddings, Foto-Casper Čapljina, Simple Studio i Ema&Saša Weddings. U razgovoru s njima moći će saznati više o trendovima na tržištu rada, kako pronalaze angažmane, što njihovi klijenti cijene u njihovom radu, a što oni cijene kod svojih suradnika i kolega. Na ovaj način sudionice ovog događaja imat će se priliku susresti s potencijalnim poslodavcima i steći znanja koja će im pomoći u izgradnji budućih karijera.

Sve zainteresirane dame za događaj se mogu prijaviti na linku, a broj mjesta je ograničen u skladu s epidemiološkim mjerama nadležnih institucija. INTERA Tehnološki Park će osigurati taxi prijevoz za sve sudionice iz centra grada do mjesta održavanja događaja. Sudjelovanje na ovom događaju je besplatno budući da ga INTERA Tehnološki Park organizira kroz projekt www.women podržan sredstvima Veleposlanstva Sjedinjenih Američkih Država.

Kopirati
Drag cursor here to close