LA BELLEZZA

Ultimativna inovacija za remodeliranje lica od sada i u Mostaru

Mostarski salon ljepote La Bellezza i brend Biologique Recherche imaju ultimativnu inovaciju za remodeliranje lica.
Gospodarstvo / Promo | 23. 03. 2021. u 11:05 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Otvoreniji izgled očiju, izraženije jagodice, ublaženije bore i jasnije definirane konture lica: samo su neki od rezultata koji se postižu s Remodeling Face® uređajem poznatog beauty brenda Biologique Recherche, a u njegove učinke uvjeriti se možete posjetom omiljenom mostarskom salonu ljepote La Bellezza.

Inovativni tretmani poznatog brenda ekskluzivno u mostarskom salonu ljepote La Bellezza

La Bellezza osigurava najbolju uslugu, osmišljenu za svaku osobu pojedinačno, žene i muškarce, kako bi dobili osjećaj ekskluzivnosti i luksuza prilagođenog mogućnostima klijenta. Salon odlikuje individualni pristup svakom klijentu pri kojem ćete i naučiti kako sami prepoznati stanje svoje kože te kako problematici pristupiti od samog početka. Svaki dolazak jamči analizu, savjetovanje, edukaciju vezanu uz stanje kože i tretmana te na kraju, kupovine ciljanih proizvoda za sve potrebe.

Što je zapravo Remodeling Face®?

Remodeling Face® koristi naprednu bio-elektroterapiju za personaliziranu njegu kože.

Za optimiziranje svojih učinaka, različitim tretmanima Biologique Recherche može se dodati upotreba Remodeling Face®. Samo profesionalna osposobljenost, temeljito razumijevanje mišića lica, precizna metodologija i osjećaj volumena i oblika omogućit će da se najbolje iskoriste funkcionalnosti aparata Remodeling Face®.

PR  / Ultimativna inovacija za remodeliranje lica od sada i u Mostaru

Napredni bioelektronički tretman za personaliziranu njegu kože. Kombinacija četiri struje za neposredne i trajne rezultate.

Remodeling Face® upotrebljava tri vrste struje i jedan radiofrekvencijski val (visoke frekvencije)

• Galvanska struja, električna jednosmjerna konstantna struja, koja poboljšava bioraspoloživost. Galvanska struja čisti i pročišćava epidermu stimuliranjem saponifikacije masnih kiselina sadržanih u sebumu (ljuštenje). Također poboljšava bioraspoloživost ionizirajućih sredstava (ionizacija). Zahvaljujući svojoj vazomotornoj funkciji, mijenja promjer malih krvnih žila i time potiče mikrocirkulaciju. Kako se poboljšava cirkulacija krvnog i limfnog sustava, postiže se bolja oksigenacija kože, što joj daje čvrstoću i sjaj. Koža izgleda glađe jer su uklonjene površinske mrtve stanice. Na kraju, smanjene su borice i bore zahvaljujući prodiranju tvari topivih u vodi.
• Struja srednje frekvencije modulirana u struju niske frekvencije. Ovu električki polariziranu jednosmjernu struju, s učincima učvršćivanja mišića lica i remodeliranja, proizvodi generator izmjenične struje. Ova struja, zahvaljujući svom brzom ponavljanju i pulsacijama, ne uzrokuje zagrijavanje ili žarenje, već potiče mišićni tonus lica. Struja srednje frekvencije djeluje harmonično na mišiće. Prednosti ovog dodatnog stimuliranja rastu sa svakim tretmanom. Prava fitness vježba za lice!
• Atermička impulsna struja visoke frekvencije. Ovaj radio val u rasponu od 3 MHz do 30 MHz, dinamizira i uravnotežuje epidermalne funkcije. Struja visoke frekvencije predstavlja »dublju« i energizirajuću fazu tretmana. Ona nadopunjuje djelovanje galvanske i struje srednjeg napona, kako bi se postigla optimalna regeneracija.
• Elektroporacija: impulsna struja visoke frekvencije djeluje kako bi gornji sloj epiderme postao propusniji i pomogao da aktivni sastojci prodru u stanice privremeno stvarajući više otvora na njihovoj površini. U tretmanu elektroporacije koristi se specijalni serum Cocktail d’Actifs Régénérants koji potiče epidermalnu obnovu i revitalizira kožu. Prepun vitamina i aktivnih sastojaka dobivenih najnaprednijim biotehnologijama, ovaj koktel donosi višestruko korisne rezultate, čak i u slučaju najdevitaliziranjih trenutnih stanja kože. Potiče staničnu obnovu, štiti od štetnog djelovanja slobodnih radikala i jača zaštitne funkcije kože, dok poboljšava hidrataciju i tonus epiderme.

PR  / Ultimativna inovacija za remodeliranje lica od sada i u Mostaru

Remodeling Face® tretmani su suptilna igra između struja, seruma i epiderme 

Remodeling Face® kombinira snagu električne struje sa snagom proizvoda Biologique Recherche, što je kombinacija koja može oživjeti kožu stimulirajući epidermalne stanice.

Ove četiri struje mogu se koristiti odvojeno ili zajedno, nudeći široki spektar personaliziranih tretmana za sva trenutna stanja kože. Stvara se suptilna međupovezanost između struja, seruma i epiderme. Precizno podešavanje parametara omogućava aktiviranje procesa remodeliranja kako na koži tako i mišićima. Remodeling Face® i ekskluzivni proizvodi za njegu kože Biologique Recherche komplementarni su i poboljšavaju međusobnu učinkovitost.

Kozmetički tretmani koji koriste Remodeling Face® mogu se podijeliti na dvije faze.

1. FAZA URAVNOTEŽENJA KOJOM SE KOŽA PRIPREMA ZA UPIJANJE SERUMA ZA NJEGU KOŽE
Prvi korak u svakom tretmanu Biologique Recherche je epidermu dovesti u uravnoteženo stanje. To se postiže sukcesivnim korištenjem mlijeka za čišćenje, losiona P50 i maske. Nanošenje maske može se kombinirati s električnim stimulacijama pomoću Remodeling Face®. Ovo predstavlja vrhunac pripremne faze tretmana Remodeling Face®.

Maske se izabiru u skladu s razinom hidratiziranosti kože, tonusom tkiva koje će se tretirati, debljinom kože i specifičnih problema, kao što su lučenje sebuma, alergijska osjetljivost, itd…

2. FAZA TRETMANA, ELEKTRO AKTIVACIJA SERUMA NA EPIDERMALNOJ POVRŠINI
Ova regulativna faza priprema kožu za djelovanje izvornih seruma, i nekih od ciljanih i/ ili završnih seruma. Polipeptidi i proteini u Izvornim serumima su amfoterne tvari koje su bilo kiseline ili baze. Pod utjecajem električnog polja što ga generira Remodeling Face®, te nabijene molekule migriraju bilo na pozitivnom ili negativnom polu elektroda. Molekule

otopljene u serumima su prevelike da bi te tvari mogle prodrijeti, međutim, električno polje i promjena pH lokalne epiderme pospješuje bioraspoloživost prisutnih peptida i polipeptida.


Rezultati Remodeling Face®

• Remodeling Face® pomaže u remodeliranju lica, vrata i dekoltea sa stvarnim djelovanjem na njihovu teksturu i volumen.
• Pomaže smanjiti podočnjake i učvršćuje kapke, pa oči izgledaju otvorenije.
• Poboljšava kvalitetu tonusa epiderme i mišića. Učinak liftinga je zadivljujući, neposredan i trajan.
• Od prvog tretmana vidljivo revitalizira epidermu.
• Također priprema tkivo kože za kirurško-medicinske estetske postupke i poboljšava kvalitetu postoperativnih rezultata.
• Na kraju, poboljšava prodiranje i dostupnost odabranih u vodi topivih aktivnih sastojaka privremenim smanjivanjem otpora rožnatog sloja kože i stvaranjem mnogih privremenih pora na površini stanica.

Kontraindikacija

Remodeling Face® nije dopušteno koristiti u sljedećim slučajevima: pacemaker, trudnoća, povišena temperatura, groznica, ustanovljen rak. Lokalno se ne preporučuje u slučaju zubne infekcije, infekcije usta, infekcije kože, kožnih bolesti, čireva.

Remodeling Face® ekskluzivno je dostupan u salonu ljepote La Bellezza.

Web: https://labellezzamostar.com/

Webshop: https://labellezzamostar.com/brendovi/

Kopirati
Drag cursor here to close