Mostar

U sklopu koncepta City Spa otvoren NutriCENTAR

Otvaranje je osim pozvanih suradnika posjetio velik broj znatiželjnih građana, a podržao ih je i naš proslavljeni NBA centar, košarkaš Ivica Zubac.
Gospodarstvo / Promo | 12. 05. 2018. u 12:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Wellness City Spa centar se od danas može pohvaliti sa ekspertnom uslugom iz područja nutricionizma. U sklopu cijelog koncepta City spa otvoren je NutriCENTAR.

NutriCENTAR je namijenjen široj populaciji: profesionalnim sportašima koji žele kroz prehranu podići svoj tjelesni nivo do običnih ljudi koji imaju neku probavnu smetnju.

Osim toga, u NutriCENTRU se posvećuju i trudnicama, djeci svih uzrasta i osobama koje jednostavno žele učiniti pozitivnu promjenu u svom svakodnevnom životu.

NutriCENTAR je u strateškoj suradnji sa jednim od vodećih nutricionističko-dijagnostičkih centara u RH -Nutrilife Centrom, a cijeli projekat je pod mentorstvom magistre nutricionizma Mirele Marić, široj javnosti poznata kao službeni nutricionist projekta Život na vagi (RTL).

Mirela je dugogodišnji član Poliklinike Aviva iz Zagreba, te je već 20g referentna osoba za većinu nutricionističkih pitanja u RH.

Članovi tima su stekli zavidno iskustvo radeći kao monitori za kliničko ispitivanje lijekova, u bolnicama i javnim angažmanima. Svo svoje znanje i iskustvo su s tim ciljem pretočili u jedno ime – NutriCENTAR.

Otvaranje je osim pozvanih suradnika posjetio velik broj znatiželjnih građana, a podržao ih je i naš proslavljeni NBA centar, košarkaš Ivica Zubac.

Njihove usluge možete potražiti na dvije lokacije, u sklopu Wellness City Spa centra i u sklopu poliklinike Vitalis. Više o uslugama koje nude na www.nutricentar.ba ili na Facebooku.

Kopirati
Drag cursor here to close