#KaffeeUndKolačBitte

U ponedjeljak 'Kaffee und kolač, bitte!'

Iz Vokabule napominju da će kava ili sok uvijek biti besplatni te da je ovaj događaj otvorenog tipa, što znači da su svi zainteresirani dobrodošli pridružiti se.
Gospodarstvo / Promo | 13. 05. 2018. u 10:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Slastičarna Aldi i Vokabula - centar za njemački jezik zajedno su prepoznali priliku da Mostaru i Mostarcima ponude nešto više, pa je u sklopu najslađeg prijateljstva u gradu stvorena i serija besplatnih događaja za sve zainteresirane naziva ‘Kaffee und kolač, bitte!’. 

Kaffee und kolač, bitte!

Uz učenje jezika bitno je i upoznati se s kulturom i civilizacijom zemalja njemačkog govornog područja. Cilj ‘Kaffee und kolač, bitte!’ serije događaja je pružiti opušteno mjesto, kontekst i priliku za slobodan, spontan i prirodan govor o zanimljivim i aktualnim temama na njemačkom jeziku.

Na ovim događajima se ne koriste udžbenici već autentične situacije i materijali iz stvarnog svijeta od kojih će svi imati priliku naučiti puno više od samog jezika.

Foto: www.vokabula.com / #KaffeeUndKolačBitte

Iz Vokabule napominju da će kava ili sok uvijek biti besplatni te da je ovaj događaj otvorenog tipa, što znači da su svi zainteresirani dobrodošli pridružiti se.

Sudionici ovih događaja naučiti će nove pojmove, poboljšati vokabular i izgovor kroz grupne rasprave. Potrebno je da sudionici imaju određeno predznanje kako bi mogli usavršiti svoje komunikacijske vještine. Sat konverzacije namijenjen je A2 i višim jezičnim razinama, odnosno namijenjen je za A2, B1 i B2 razine.

Nova dimenzija učenja njemačkog

Eurowings, niskotarifni zračni prijevoznik iz Njemačke, je generalni sponzor Vokabule za seriju događaja u slastičarni Aldi.

“Njemački je jezik kulture, znanosti, a naš maternji jezik je pun germanizama, čega tek postanemo svjesni kada krenemo učiti njemački jezik. U suradnji s Eurowingsom iz Njemačke, vjerujemo da smo stvorili sasvim novu dimenziju druženja i učenja njemačkog jezika u Mostaru. Baš kao i naše brend-obećanje – #imaVezeGdjeIdeteNaTečaj.”, dodali su u Vokabuli.

A kako bi sudionicima svaki događaj ostao u posebnom sjećanju, osigurali smo male poklone na kraju svakog našeg druženja. Tako će svi sudionici, uz garantirano ugodno druženje, smijeh i ogromnu količinu novog znanja, otići kući s malim znakom pažnje.

Foto: www.vokabula.com / #KaffeeUndKolačBitte

Događaj će, osim jačanja konverzacijskih vještina sudionika, obilježiti i pozitivna energija, druženje i stvaranje novih kontakata.

Vidimo se u Aldiju

Drugi ‘Kaffee und kolač, bitte!’ održati će se u ponedjeljak 14.5. u 18 sati na terasi slastičarne Aldi na Rondou. Druženje će trajati 60 minuta a svoje mjesto možete rezervirati na ovom linku. Rezervacija traje kraće od 30 sekundi!

‘Kaffee und kolač, bitte!’ događaj je otvorenog tipa, dostupan svim zainteresiram građanima, a oni koji ne mogu fizički doći, mogu nas uvijek pratiti preko naše Facebook stranice.

Pratite ovaj događaj s hashtagom #KaffeeUndKolačBitte

Otkrij Njemačku uz Vokabulu i Eurowings!

Kopirati
Drag cursor here to close