Dr. Ante Anić

U Polikliniku Vitalis stigao najbolji invazivni kardiolog u Hrvatskoj

Uskoro u Poliklinici Vitalis na čelu sa liječnikom Antom Anićem na najmodernijoj opremi u regiji kreće program operativnih zahvata iz invazivne kardiologije: ablazija srca, koronografija, ugradnja stenta...
Gospodarstvo / Promo | 13. 07. 2018. u 13:50 Promo
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Promo / Liječnik Ante Anić u Vitalisu

Poliklinika Vitalis se može pohvaliti time da je u Mostar uspjela dovesti jednog od najboljih kardiologa u široj regiji liječnika Antu Anića iz Zadra, te se ovo može smatrati liječničkim transferom stoljeća.

Poliklinika Vitalis je bogatija za još jednog vrhunskog stručnjaka. Ova ustanova je prepoznala važnost ove grane medicine na našim prostorima, te od sada svojim klijentima nudi najbolju brigu na čelu sa liječnikom Anićem.

Liječnikom Anić 2. i 3. kolovoza u Poliklinici Vitalis obavlja preglede i konzultacije za elektrofiziološko ispitivanje srca i liječenje aritmija, a uskoro kreće sa invazivnim operativnim zahvatima.

Uskoro u Poliklinici Vitalis na čelu sa liječnikom Antom Anićem na najmodernijoj opremi u regiji kreće program operativnih zahvata iz invazivne kardiologije: ablazija srca, koronografija, ugradnja stenta...

Što je točno ablacija i kako se interventni kardiolog dr. Anić 'igra srcima'?

''Nakon davanja lokalne anestezije u predjelu prepona, putem punkcije krvnih žila uvodimo u tijelo duge ablacijske katetere (duge plastične cijevi) do srca, koje imaju mogućnost snimanja električnih signala srca. Kada pronađemo tkivo na srcu koje je odgovorno za aritmiju, mi ga palimo, odnosno uništavamo ga iznimno visokom temperaturom, koja u središtu tkiva može biti i veća od sedamdeset stupnjeva, ili ga uništavamo ekstremno niskom temperaturom'', rekao je Anić.

''Hoće li se ablacija obaviti visokom ili niskom temperaturom ovisi o vrsti aritmije. Na taj način uništavamo bolesni dio srca i čovjeku dajemo šansu za normalan nastavak života, a taj dio srca postaje nefunkcionalan'', dodaje dr. Anić.

Za više informacija i narudžbe kontaktirajte nas na 036/310-210

Poliklinika Vitalis, Mepas Mall 6. kat Mostar

Kopirati
Drag cursor here to close