Dođite u subotu

U Mostaru se predstavlja Relinquo, tvrtka koja zapošljava u Njemačkoj

Relinquo traži radnike sa završenom medicinskom stručnom spremom a svoje poslovanje predstavljaju u Mostaru
Gospodarstvo / Promo | 10. 01. 2018. u 13:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Relinquo, posrednička tvrtka iz Njemačke koja traži radnike iz BiH, predstavit će se u Mostaru 13.1.2018. u 10 sati u Hotelu Mostar.

Inače, Relinquo traži radnike sa završenom medicinskom stručnom spremom i poznavanjem njemačkoga jezika na razini B2 ili C1.

Ova tvrtka nudi stalni radni ugovor kod jednog od najvećih ponuđivača njege za stare i nemoćne osobe, sigurno radno mjesto, 40-satni radni tjedan, atraktivnu plaću i mirovinsko osiguranje unutar poduzeća.

Također, ova firma će za vas nostrificirati diplomu, pri završetku procesa nostrifikacije, možete odmah početi raditi u Njemačkoj!

Prednosti za radnike sa završenom medicinskom stručnom spremom i poznavanjem njemačkoga
jezika na razini B2 ili C1 (potreban certifikat) su te da nema troškova, osiguran je i stalan radni ugovor s jako dobrom plaćom. Relinquo brine za sve (troškove prijevoda i nostrifikaciju),  te je tri mjeseca osiguran besplatan smještaj i pomoć pri snalaženju u novom okruženju, mjesec dana osigurana su besplatna tri obroka dnevno, te ova firma preuzima troškove B2 tečaja njemačkoga jezika u školi stranih jezika „Novi svijet d.o.o. Mostar“ i polaganja ispita.

Zainteresirani kandidati prijave sa životopisom mogu slati na mail : [email protected]

Za sve dodatne informacije možete se obratiti partnerskoj firmi ''Škola stranih jezika 'Novi svijet d.o.o. Mostar“', koja se nalazi u Vukovarskoj ulici 18, a možete ih kontaktirati i na telefon: 063 314 179.

Kopirati
Drag cursor here to close