#imaVezeGdjeVašPasIdeNaTečaj

U Mostaru je sve moguće! Vokabula uvodi njemački jezik za pse!

Budite iskreni prema sebi, dok ste na poslu vaš pas ostaje kući, zar ne? Zašto u svoje slobodno vrijeme ne bi naučio njemački jezik?
Gospodarstvo / Promo | 01. 04. 2018. u 10:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Normalnim tempom, individualno ili pak super intenzivnim tempom. Koji god da tečaj odaberete, u Vokabula - centru za njemački jezik možete biti sigurni da ćete njemački naučiti brzo, lako i povoljno!

Vokabula je osnovana s ciljem uvjeravanja da njemački jezik nije težak i da svi imaju istu priliku da ga nauče. Na svakom ciklusu učimo njemački više od 300 ljudi, ali se često pitamo možemo li više? Možemo li bolje? Možemo li drukčije?

Vokabula je mlada mostarska kompanija u kojoj rade uglavnom mladi ljudi. Stari smo tek 2 godine. I još je puno godina ispred nas. I često se pitamo kako proširiti našu uslugu a zadržati na kvaliteti?

Vjerujemo u raznolikost i vjerujemo da su svi posebni. Želimo svakome dati istu priliku da nauči njemački jezik. Pa se pitamo, zašto bi se ograničavali samo na ljude?

Woof-način učenja!

Ovim putem vas želimo obavijestiti o nečem posebnom. Vaša Vokabula danas uvodi nešto novo. Nešto stvarno veliko. Nešto što obara s nogu. I nešto što ne postoji nigdje drugdje na svijetu. Bez daljnjega odugovlačenja, s ponosom Vam predstavljamo tečaj njemačkog jezika za pse!

Budite iskreni prema sebi, dok ste na poslu vaš pas ostaje kući, zar ne? Zašto u svoje slobodno vrijeme ne bi naučio njemački jezik?

Budući da sada svi uče njemački jezik, zapitali smo se, zašto ga i psi ne bi naučili? Kad znamo da svi psi pomalo razumiju njemački, samo im fali malo konverzacije da progovore.

Od danas, samo u Vokabuli, čovjekov najbolji prijatelj može naučiti njemački jezik brzo i lako za samo 3 dogecoins po satu. Zvuči nevjerojatno? Rado ćemo vas uvjeriti u to!

Vaš pas će napokon imati priliku naučiti nešto što je oduvijek htio i to ništa manje nego njemački jezik. Uz Woof-način učenja vaš pas će naučiti njemački dok ste rekli Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz!

Mislite da se šalimo? Varate se

Mislite da ne postoji situacija u kojoj bi vaš pas trebao znati njemački jezik? Varate se! Donosimo vam niz situacija zbog kojih bi ga trebao naučiti! 

  1. Upoznao je njemačkoga ovčara s kojim želi razgovarati. Logičan korak je da nauči jezik
  2. Dobio je posao u Njemačkoj, ali traže mu B2 certifikat. Danas bez papira nema ništa
  3. Oduševljen je psećom učionicom 21. stoljeća, pa sam želi vidjeti kako se strani jezici lako uče!
  4. Veseli ga ideja da će proći bolje nego vi! Umjesto 72 sata nastave u 3 mjeseca za jednu podrazinu, dobit će čak 504... psećih sati!
  5. Psi vole igre, pogotovo s lopticama, a gdje je bolje mjesto za učenje kroz igru od Vokabule?
  6. Možda ima rodbinu u Njemačkoj koju bi posjetio ili je mješanac. Majka mu je Njemica? Njemački može uvijek zatrebati.

Je li vam se kad dogodilo da vas pas ne razumije? Na vaše naredbe sjedi i leži i samo vas blijedo gleda? Jeste li probali na njemačkom?

Tečaj njemačkog za pse u Vokabuli je mnogo cool, tako moćan, vrlo ozbiljan, tako inovativan i mnogo dobar tečaj.

I zato, upišite vašeg psa na njemački jezik u Vokabulu i dajte mu priliku da nauči njemački jezik u psećoj učionici 21. stoljeća a pri tome se ludo zabavi i upozna nekog novog… psa. I ne zaboravite, njemački spaja pse!

#imaVezeGdjeVašPasIdeNaTečaj
www.vokabula.com

Kopirati
Drag cursor here to close