Roof Aw

U Mostar stiže veliki DJ Sandrino

Kao pečat na dosadašnji rad i trud, podižu granicu više i kreću sa prvim inozemnim gostovanjem… uh mi ne možemo dočekati, pa zavirite očemu se radi u nastavku…
Gospodarstvo / Promo | 03. 09. 2018. u 11:19 Promo
Kopirati
Foto: Promo / DJ Sandrino stiže u Mostar

SANDRINO, pravog imena Sandrino Tittel iz dolazi iz Berlina i trenutno predstavlja jedno od rastućih imena na house i techno sceni.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tko zapravo dovodi SANDRINO / Innervissions, trenutno jednog od kvalitenijih DJ-imena u svijetu i tko je postavio ljestvicu na jedan zavidnu razinu u modernom clubingu? Zapravo radi se o ekipi/projektu pod nazivom "ROOF AW" koji je nastao sredinom 2017. godine u Mostaru kao klupska platforma posvećena elektroničkoj glazbi i promoviranju, domaćih i ino artista, u jedinstvenom i unikatnom tonu zabave uz vrhunski light i sound. Na samom početku, nizali su se projekti sa domaćim imenima na jedinstvenim lokacija ''krovovima'' grada. Dok malo kasnije isti su se preselili na ''prizemlje'' sa jednim jedinstvenim, prirodnim i ekskluzivnim partijima pod nazivom ''Naturale''. Dio atmosfere sa njihovih događaja pogledajte ovdje.

Stoga nije ni čudo što je ROOF AW, na čelu sa osnivačima Igor HDP i Andrej Jelic, postala sinonim za dobru zabavu, a ekipa je prepoznala njihove event-e kao nešto sasvim drugačije od ostalih sličnih događanja u Mostaru, a i šire. Na različitim lokacijama u Mostaru, sa različitim gostima, ''ROOF AW'' se etablirao na domaćoj sceni kao clubbing za koji se uvijek traži karta više.

Kao pečat na dosadašnji rad i trud, podižu granicu više i kreću sa prvim inozemnim gostovanjem… uh mi ne možemo dočekati, pa zavirite očemu se radi u nastavku…

Za sami kraj ljeta Igor HDP i Andrej Jelić nam donose pravu poslasticu za posljednje Open air, krovno izdanje, u 2018. godini. Dakle, u subotu 8. rujna na jednoj od najljepših terasa grada koja se nalazi u srcu Mostara, SKY ROOF BAR u zgradi TC BIOSPHERE, nastupit će čuveni njemački DJ i producent - Sandrino, uz support RatCat head honcha Lawrence Klein-a iz Šibenika, te ROOF rezidente Andrej Jelic i Igor HDP, dok za specijalni intro set bit će zadužen Mili Sefic.

Sandrino, pravog imena Sandrino Tittel dolazi iz Berlina i trenutno predstavlja jedno od najvećih imena na house i techno sceni. Karijeru je počeo još početkom 90-tih kao rezident kultnih berlinskih klubova. Njegovi nastupi koje bilježi diljem svijeta, na najvećim festivalskim pozornicama i klubovima, su uvijek rasprodati, a to zapravo ide u prilog njegovoj trenutnoj popularnosti.

Sandrino zaradio priličnu naklonost regionalne publike, koliko svojom produkcijom za Dixonov Innervisions, toliko i nadahnutim nastupima, gdje se setovi podjednako napajaju svježim kvalitetnim izdanjima i skrivenim blagom underground scene. Tome svjedoči i rado slušana snimka iz čuvenog beogradskog kluba 20/44 te friškim Mixmag-ovim mixom serijala IN THE LAB iz New Yorka. U Mostaru će Sandrino predstaviti svoja najnovija izdanja i ona koja će tek izaći tokom godine uz spektakularni sound i rasvjetu. Vrijeme radnje je 8. rujna, a party će se održati na predivnoj terasi bara SKY ROOF BAR. Cijena ulaznice je 20 KM u pretprodaji, dok za sam event iznosi 25 KM, a broj mjesta je ograničen.

Napominjemo sve partijanere da kartu osiguraju na vrijeme zbog ulaza koji će biti''veoma'' ograničen. S obzirom da je Mostar na taj datum u centru svjetske javnosti jer se održavaju RED BULL CLIFF DIVING skokovi sa Starog mosta. Zbog velikog zanimanja za turističku ponudu koju će Mostar pružiti taj dan, uključujući i ovaj event, govori i podatak da su sve EARL BIRD ulaznice već rasprodate, a najavljeni su gosti iz cijele regije BIH, Hrvatske i šire.

Ulaznice za event mozete kupiti online preko portala kupikartu.ba i na prodajnim mjestima u Mostaru: SKY Longe Bar, Tecó, Jazzy Bell.

Organizatori najavljuju i nagradne igre, na kojima možete osvojiti i ulaznice za dugo očekivani event, pa zapratite isti i okušajte sreću…a mi se vidimo na 8.9. SKY ROOF BAR-u!

Klikni da dolaziš na događaj i prati aktualnosti o partyu - ROOF AW pres. Sandrino / Innervisions / Berlin, De.

 

Kopirati