Paviljon 2 - Štand JP Autoceste

Tvrtka Divel i ove godine na Sajmu gospodarstva Mostar 2019.

Tvrtku Divel posjetite na štandu JP Autoceste FBIH u Paviljonu 2 Sajma gospodarstva Mostar 2019.
Gospodarstvo / Promo | 11. 04. 2019. u 17:59 Sponzorirani članak
Kopirati

Divel d.o.o. za projektiranje cesta i mostova sa sjedištem u Sarajevu osnovan je 1998. godine s jasnom vizijom i ciljem da uvijek pruži visoku razinu usluga, osiguravajući ekonomična, trajna, sigurna i estetski prihvatljiva rješenja, zasnovana na znanstvenoj osnovi i aktualnim trendovima.

Osnovna djelatnost vezana je za oblast cestovne infrastrukture s naglaskom na izradi građevinskih, prometnih i geotehničkih projekata, nadzoru nad izvođenjem radova i poslovima revizije projektne dokumentacije.

Od osnivanja do danas realizirali su niz projekata na autocesti koridora Vc, mreži magistralnih i regionalnih cesta, te gradskih prometnica.

 Stalno ulaganje u suvremenu tehnologiju i obrazovanje stručnog kadra, garancija je za nastavak u razvoju i rastu ka uspješnom odgovoru na sve izazove u oblasti cestovne infrastukture.

Zapošljavaju gotovo 30 ljudi, među kojima su doktori tehničkih znanosti, magistri građevinarstva, inženjeri  građevine, prometa, geologije, geodezije, rudarstva, inženjeri elektrotehnike i diplomirani arhitekti.

Tvrtku Divel posjetite na štandu JP Autoceste FBIH u Paviljonu 2 Sajma gospodarstva Mostar 2019.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kopirati