CSI nagrada

Tehnološka nagrada za Telemachovu EON platformu

Razvojni centar United Grupe (Telemach, Total TV,SBB) sa svojim rješenjem za EON servis pobijedio je u natjecanju u jakoj konkurenciji
Gospodarstvo / Promo | 27. 09. 2018. u 15:26 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / EON servis pobijedio je u natjecanju u jakoj konkurenciji

Na najutjecajnijoj  svjetskoj konferenciji elektronskih medija i tehnologije IBC2018, EON platforma osvojila je CSI nagradu u kategoriji Best mobile TV technology or service (najbolja TV platforma/servis za mobilne uređaje).

Razvojni centar United Grupe (Telemach, Total TV,SBB) sa svojim rješenjem za EON servis pobijedio je u natjecanju u jakoj konkurenciji između tehnoloških kompanija. Time je dobio prestižno priznanje za svoju inovativnost i pokazao da su proizvodi koje razvija na nivou svjetskog standarda.

CSI nagrade se dodjeljuju već 16 godina i smatraju se jednim od najprestižnijih u industriji. Ove nagrade promoviraju dostignuća u sektoru medijskog emitiranja, video produkcije, OTT i IoT servisa.

Cable and Satellite International magazin (CSI) osnovan je 1999. godine, s fokusom na temama koje se bave distribucijom sadržaja putem kablovskih, satelitskih i zemaljskih televizija, IPTV, hybrid TV i OTT servisa.

Kopirati
Drag cursor here to close