Rhinostop® HOT

Sve što znamo o borbi protiv prehlade i gripe palo je u vodu!

Iscrpljujućim i dosadnim simptomima prehlade i gripe dodajte svakodnevno sivilo, mrak i niske temperature i nije ni čudo što je i naše raspoloženje otišlo u minus!!
Gospodarstvo / Promo | 21. 01. 2019. u 15:17 Sponzorirani članak
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zima je.  Svuda oko nas su kihanje, kašalj, začepljeni nosovi koji cure, grebanje ili bolovi u grlu i povišena temperatura...

Iscrpljujućim i dosadnim simptomima prehlade i gripe dodajte svakodnevno sivilo, mrak  i niske temperature i nije ni čudo što je i naše raspoloženje otišlo u minus!! 

Međutim, nije sve tako sivo... Za popravak raspoloženja i borbu protiv sivila preporučujemo nošenje šarenog džempera koji je isplela Vaša baka, a za popravak zdravlja od gripe i prehlade preporučujemo da ipak zaboravite na bakine narodne lijekove.  Čarape sa krumpirom i octom i domaći pripravci sa puno bijelog luka neće tako brzo otjerati simptome ali će vrlo učinkovito otjerati sve ljude iz Vaše okoline...

Za učinkovitu borbu protiv prehlade i gripe postoji rješenje koje će Vam popraviti i zdravlje i raspoloženje.

Foto: Promo / Rhinostop HOT

Rhinostop® HOT u obliku granula koje se rastapaju u vodi znači doslovno STOP za sve simptome gripe i prehlade. Pri tome se ne morate zaustavljati i Vi, jer uz Rhinostop® HOT nije potrebno uzimati godišnji odmor da ozdravite i oporaviti ćete se na nogama. Namijenjen je aktivnim osobama i ne dovodi do pospanosti, pa možete potpuno koncentrirani obavljati svoje svakodnevne aktivnosti.

Naše dugogodišnje iskustvo i cjelokupno znanje o borbi protiv prehlade i gripe stalo je u vrećicu koja nakon ''pada u vodu'' i rastapanja, sa svakim gutljajem topi povišenu temperaturu, kihanje i kašalj šalje u sunovrat, bol u grlu u nepovrat a vaše dišne putove ponovo vraća na pravi put.

Zato za brzi  kraj gripe i prehlade uzmite Rhinostop HOT®, a mi ćemo za kraj ovog teksta uzeti riječi iz naslova... Nakon što je sve što znamo o prehladi i gripi palo u vodu, simptomima prehlade i gripe, potonule su sve lađe.

Kopirati
Drag cursor here to close