16.2. u Kosači!

Sve je spremno za koncert Kaliopi u Mostaru

Gospodarstvo / Promo | 10. 02. 2017. u 08:55 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kaliopi je već najavila da će svojom cijelom BH turnejom slaviti ljubav, jer turneju počinje na sam Dan zaljubljenih u Tuzli, 14. veljače, za koncert se intenzivno već ovih dana priprema sa svojim bendom. Nakon Tuzle, 16. veljače, Kaliopi dolazi u Mostar.



Uz posljednja dva hit singla „Rođendan“ i „Kesteni“, s kojima se vratila malo žešćem zvuku, Kaliopi će za predstojeći koncert pripremiti repertoar koji je svojevrsni presjek njezinih mnogobrojnih hitova. Tako će njezini fanovi imati priliku čuti uživo hitove koji su obilježili njezinu karijeru - od pjesme „Rođeni“ (Bato) i „Kofer ljubavi“, pa sve do „Crno i belo“, „Melem“, „Mrvica“, „Poželi“, „Vučica“, „Dona“, „Ljubičice“, „Probudi me“, „Ti“, „Od sebe ne odustajem“ i „Crne ruže“, predstojeći koncert pružit će opsežan presjek karijere pjevačice koju nazivaju najmoćnijim ženskim vokalom regije.



Posljednjim singlom „Rođendan“, koji je plasiran upravo na sam rođendan populane pjevačice, krajem protekle godine i vrti se intenzivno u regionalnom radijskom eteru, Kaliopi je ujedno najavila i svoj novi studijski album. O tome što od novih pjesama možemo očekivati na novom studijskom albumu koji bi se ove godine trebao pojaviti na tržištu, progovara vrlo iskreno. „Ja sam oduvijek stvarala i pjevala glazbu koja liči na mene i na kojoj je utisnut pečat 'Kaliopi'.



Do dana današnjeg ostala sam tome dosljedna, pa će tako biti i s novim albumom. Sa svojim producentom Romeom Grillom nikada nisam pratila trendove. Mi zajednički stvaramo pjesme koje su izraz našeg unutarnjeg svijeta. Radujem se što smo oboje izuzetno kreativni i što prkosimo 'vjetrovima' s namjerom da ostanemo svoji,“ ističe Kaliopi koja naredni četvrtak pjeva u Mostaru.

Ulaznice za koncert Kaliopi u četvrtak, 16.2. u Kosači, s početkom u 20 sati prodaju se na blagajni dvorane i u sistemu Kupikartu.ba.

Kopirati
Drag cursor here to close