Brojna iznenađenja

Mepas Mall & HT Eronet Super Finale 2019.

Petak 31.05.2019. od 18:00 sati na platou Mepas Malla
Gospodarstvo / Promo | 29. 05. 2019. u 13:55 Sponzorirani članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Euforija  finala nogometne Lige prvaka  zahvatila je i naš centar! Za sve zaljubljenike u najvažniju sporednu stvar na svijetu pripremili smo savršenu uvertiru za najuzbudljiviju nogometnu utakmicu sezone u Madridu! Finale nogometne Lige Prvaka stiže na plato Mepas Malla!

Mepas Mall i HT Eronet predstavljaju Super Finale 2019. koje će se održati u petak 31.05.2019. od 18:00 sati na platou Mepas Malla. Posjetite omiljeni centar, pokažite svoje nogometne vještine i  uživajte u fenomenalnim iznenađenjima i nagradama!

Super Finale je događaj je koji se ne propušta, svi posjetitelji imat će jedinstvenu priliku zabiti gol službenom loptom finala Lige prvaka, družiti se sa nogometašima, pokazati svoje nogometno umijeće i osvojiti službenu adidasloptu, Madrid Final 2019, koju je osigurao Sport Vision.Svi ste dobrodošli, nije potrebno nikakvo prijavljivanje.

Uz odlično nogometno natjecanje, izvođenje slobodnih udaraca, malonogometne partije i tehniciranje uživajte i u druženju s najdražim igračima Zrinjskog i Širokog Brijega. Zaigrajte sa službenom adidas loptom finala Lige Prvaka i iskoristite priliku da saznate par nogometnih trikova ili pokažete vlastito nogometno umijeće.

Kako bi vam Super Finale posebno ostalo u sjećanju HT Eronetje pripremio odlične Alcatel 3 2019 DS i Alcatel 1S DS smartphone, koje imate priliku osvojiti na platou centra.

Pridružite nam se u finalu prije finala, osjetite duh Madrida i u napetoj atmosferi dočekajte finale Lige Prvaka! Možda jedna od nagradnih lopti koje smo osigurali pronađe put do vas!

Mepas Mall Super Finale 2019. podržali su HT Eroneti Sport Vision, koji su osigurali vrhunske nagrade za sve posjetitelje.

Ne propustite Super Finale, posjetite Mepas Mall u petak 31.05. od 18 sati i izvrsno se zabavite uz nogometno druženje u znaku najelitnijeg nogometnog natjecanja.

Ponesite dobro raspoloženje i ljubav prema nogometu!Vidimo se.

Vaš Mepas Mall

Lifestyle u trendu

Kopirati
Drag cursor here to close