ASA Banka i Mastercard

Sudjelujte u nagradnoj igri i osvojite vikend getaway za dvije osobe

Svaki bod predstavlja pravo korisnika za jedan ulazak u jedinstvenu bazu podataka, što znači da više bodova povećava šansu za dobitak.
Gospodarstvo / Promo | 17. 06. 2019. u 14:58 Promotivni sadržaj
Kopirati

Ponosni na prirodna bogatstva koja krase Bosnu i Hercegovinu, te potaknuti željom da nagrade svoje klijente koji prepoznaju značaj podrške razvoju domaćeg gospodarstva, ASA Banka i Mastercard ovog ljeta svojim korisnicima poklanjaju 2x4 putovanja, koja će ih odvesti na nezaboravnu bh. avanturu.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tako će svi koji su poželjeli izdvojiti jedan vikend i pobjeći daleko od grada, kako bi uživali u čarima netaknute prirode, dobiti priliku da osvoje vikend getaway za dvije osobe u etno selima Stanišići, Herceg i Čardaci, te vikend i rafting na rijeci Uni.

U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi korisnici Mastercard® Standard Revolving kreditne kartice u izdanju ASA Banka d.d. Sarajevo. Sve što je potrebno je da, u razodblju trajanja nagradne igre, tj. od 15.6. do 31.7.2019. godine, napravite minimalno jednu kupovinu Mastercard Standard Revolving karticama u iznosu jednakom ili većem od 50 KM, na bilo kojem prodajnom mjestu u Bosni i Hercegovini ili inostranstvu, ili ugovorite Mastercard Standard Revolving kreditnu karticu. Na ovaj način ulazite u jedinstvenu bazu podataka na osnovu koje će se vršiti računalno izvlačenje dobitnika po principu slučajnog odabira.

Transakcija u minimalnom iznosu od 50 KM u Bosni i Hercegovini korisnicima osigurava jedan, a transakcija u istom iznosu obavljena u inostranstvu osigurava dva boda. Svaki bod predstavlja pravo korisnika za jedan ulazak u jedinstvenu bazu podataka, što znači da više bodova povećava šansu za dobitak.

ASA Banka, kao najveća domaća banka, uz podršku kompanije Mastercard, ovom igrom želi svojim korisnicima priuštiti poseban užitak, a odabirom čarobnih domaćih lokacija ujedno i podržati promociju prirodnih ljepota Bosne i Hercegovine.

Više o nagradnoj igri i pravilima sudjelovanja, saznajte na internetskoj stranici.

Kopirati