ASA Banka i Mastercard

Sudjelujte u nagradnoj igri i osvojite vikend getaway za dvije osobe

Svaki bod predstavlja pravo korisnika za jedan ulazak u jedinstvenu bazu podataka, što znači da više bodova povećava šansu za dobitak.
Gospodarstvo / Promo | 17. 06. 2019. u 14:58 Promotivni sadržaj

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ponosni na prirodna bogatstva koja krase Bosnu i Hercegovinu, te potaknuti željom da nagrade svoje klijente koji prepoznaju značaj podrške razvoju domaćeg gospodarstva, ASA Banka i Mastercard ovog ljeta svojim korisnicima poklanjaju 2x4 putovanja, koja će ih odvesti na nezaboravnu bh. avanturu.

Tako će svi koji su poželjeli izdvojiti jedan vikend i pobjeći daleko od grada, kako bi uživali u čarima netaknute prirode, dobiti priliku da osvoje vikend getaway za dvije osobe u etno selima Stanišići, Herceg i Čardaci, te vikend i rafting na rijeci Uni.

U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi korisnici Mastercard® Standard Revolving kreditne kartice u izdanju ASA Banka d.d. Sarajevo. Sve što je potrebno je da, u razodblju trajanja nagradne igre, tj. od 15.6. do 31.7.2019. godine, napravite minimalno jednu kupovinu Mastercard Standard Revolving karticama u iznosu jednakom ili većem od 50 KM, na bilo kojem prodajnom mjestu u Bosni i Hercegovini ili inostranstvu, ili ugovorite Mastercard Standard Revolving kreditnu karticu. Na ovaj način ulazite u jedinstvenu bazu podataka na osnovu koje će se vršiti računalno izvlačenje dobitnika po principu slučajnog odabira.

Transakcija u minimalnom iznosu od 50 KM u Bosni i Hercegovini korisnicima osigurava jedan, a transakcija u istom iznosu obavljena u inostranstvu osigurava dva boda. Svaki bod predstavlja pravo korisnika za jedan ulazak u jedinstvenu bazu podataka, što znači da više bodova povećava šansu za dobitak.

ASA Banka, kao najveća domaća banka, uz podršku kompanije Mastercard, ovom igrom želi svojim korisnicima priuštiti poseban užitak, a odabirom čarobnih domaćih lokacija ujedno i podržati promociju prirodnih ljepota Bosne i Hercegovine.

Više o nagradnoj igri i pravilima sudjelovanja, saznajte na internetskoj stranici.

Kopirati
Drag cursor here to close