Mnoštvo iznenađenja

Subotu rezervirajte za shopping i iznenađenja u SC Hercegovinapromet

SC Hercegovinapromet mjesto je dobrog shoppinga sa trajno niskim cijenama!
Gospodarstvo / Promo | 04. 10. 2017. u 13:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Subotu, 7. listopada, rezervirajte za SC ''Hercegovinapromet''  jer smo za vas pripremili mnoštvo zabave, iznenađenja i promocija.  Od 12.00 sati  počinje zabava za svakoga!

Za naše najmlađe smo pripremili ''Kids day'', dječji party koji jamči nezaboravan provod uz omiljene likove iz crtića Frozen i Maša i Medo te tobogan na napuhavanje kako bi našim mališanima dan bio kao iz bajke. Očekuje vas mnoštvo zabave, igre, glazbe i plesa!

 - Subotu rezervirajte za posjetu SC HercegovinaprometU isto vrijeme smo organizirali i prezentaciju novih Citroen vozila na platou SC Hercegovinapromet. Upoznajte se sa novim modelima među kojima je redizajnirani C-Elysee, novi C3, C4 Cactus i C4 Picasso. Isprobajte i naš novi DS5 iz premium DS linije vozila.
Saznajte više informacija o Vašem omiljenom modelu i ostvarite posebne pogodnosti koje smo pripremili na ovaj dan samo za Vas.

SC Hercegovinapromet mjesto je dobrog shoppinga sa trajno niskim cijenama!

Kupujte po najboljim cijenama u našem Hypermarketu, uživajte u najukusnijim delicijama u Nature restoranu, opremite se kvalitetnom tehnikom iz Domod, a iz širokog asortimana dječje opreme i igračaka izaberite u Baby Landu ono najbolje za vaše najdraže! Tu je svakako i naša Kids Land igraona, jer SC Hercegovinapromet je mjesto za svakog!

Posjetite nas na adresi Bišće polje bb, a pratiti nas možete i na našoj Facebook stranici.

HERCEGOVINAPROMET uvijek uz vas!

Kopirati
Drag cursor here to close