Jelica Koštro

Studio Jelica iz Posušja na prestižnom Mounir Masterclassu u Istanbulu

Seminar pod nazivom ''Mounir Revolution Masterclass'' okupio je frizere iz cijeloga svijeta, a čast sudjelovanja na prestižnom događaju imala je i Jelica Koštro.
Gospodarstvo / Promo | 27. 02. 2019. u 10:35 Sponzorirani članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Frizerka Jelica Koštro iz Posušja, inače vlasnica frizerskog salona ''Studio Jelica'' u Posušju, krajem veljače bila je na seminaru svjetski poznatog frizera Mounira u turskom Istanbulu.

Seminar pod nazivom ''Mounir Revolution Masterclass'' okupio je frizere iz cijeloga svijeta, a čast sudjelovanja na prestižnom događaju imala je i Jelica Koštro koja je imala priliku upoznati od poznatog Libanonca najnovije tajne i trikove kada je u pitanju uređivanje ženske kose.

Inače, Mounira na društvenim mrežama prati više od pet milijuna ljudi, a poznat je po tomu što radi nevjerojatne transformacije kada su u pitanju ženske frizure, a također se brine o kosi mnogih poznatih i slavnih osoba.

U izjavi za Bljesak.info, Jelica ističe da se trebala jako potruditi da bi uopće sudjelovala na ovome seminaru. Također, priča nam da je u dva dana naučila mnogo zanimljih stvari te da se iz Turske vratila puna dojmova, ali i trikova koje će prenijeti na svoje klijentice.

Ističe i da će stečeno znanje na Mounirovom seminaru rado prenijeti na ostale kolegice i kolege.

''Studio Jelica'' nalazi se u mjestu Vir kod Posušja, a sve dodatne informacije možete dobiti na službenoj Facebook stranici Studio Jelica te na Instagram profilu kao i na broj mobitela: +387 63 864 045.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Mounir#colors #colorhair #hairtransformation #mounir

Objavu dijeli Jelica Koštro (@studio_jelica)

Kopirati
Drag cursor here to close