Novi premium proizvod Mesne industrije Ovako

Stiže Mini i Jumbo parizer vrhunske kvalitete

Mesna industrija Ovako prije nešto više od 20 godina na tržište je plasirala hrenovke Mini i Jumbo, koje već godinama drže lidersku poziciju te su s razlogom najprodavanije hrenovke u Bosni i Hercegovini, ali i šire.
Gospodarstvo / Promo | 01. 09. 2021. u 15:21 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Brendu Mini i Jumbo pridružuje se novi premium proizvod, parizer vrhunske kvalitete. Mini i Jumbo parizer sadrži znatno veći procenat proteina, ali ono što je važno manje masti i soli te znatno veći procenat mesa u odnosu na sličnu skupinu proizvoda. Ovako parizer diferencira se izgledom i kvalitetom u odnosu na već ponuđene proizvode na tržištu i stiže u premium pakovanju koje ga izdvaja od konkurencije.

„Riječ je o proizvodu blagog okusa i mirisa, prilagođenom svačijem ukusu i svim uzrastima. Naša misija je da potrošačima svih generacija pružimo visokokvalitetne mesne delicije koje će zadovoljiti sve njihove potrebe. Glavni sastojak je svima dobro poznata Ovako piletina, čiji kvalitet su prepoznali i sami kupci te stoga godinama drži lidersku poziciju u kategoriji svježe piletine. Prilikom lansiranja proizvoda od iznimne važnosti bilo nam je imati parizer koji će svojim sastavom privući potrošače koji obraćaju pažnju na ono što konzumiraju, kao i na sastav datog proizvoda. M.I. Ovako konstantno osluškuje želje i potrebe kupaca te smatramo da je ovaj proizvod i rezultat toga“, izjavila je Emina Džafić Krpan, marketing direktorica Mesne industrije Ovako.

Na sastavu i recepturi radio je vrhunski tim tehnologa, a sve s ciljem da se dobije proizvod vrhunske kvalitete te idealnog omjera začina i mesa. Mini i Jumbo oduševit će istinske gurmane, a vaše kombinacije su beskonačne; za krišku, za sendvič, proslavu ili druženje. Salama ili parizer, svako voli kad' je OVAKO!

Kopirati
Drag cursor here to close