Preuzmite besplatan primjerak

Stigao je novi broj Mepas Mall Magazina!

Preuzmite svoj besplatni primjerak na info pultu centra i uživajte u brojnim pričama i savjetima skrojenim baš po vašim željama!
Gospodarstvo / Promo | 01. 10. 2018. u 13:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Mepas Mall Magazin

Stigao je novi Mepas Mall Magazin, a to znači samo jedno - pregršt novih i zanimljivih tema uz koje će i ovaj put uživati brojni čitatelji! Preuzmite svoj besplatni primjerak na info pultu centra i uživajte u brojnim pričama i savjetima skrojenim baš po vašim željama!

Uz pregled brojnih zabavnih događanja koji su obilježili dosadašnje zajedničke trenutke u Mepas Mallusaznajte što vas sve uzbudljivo očekuje u razdoblju koje nam slijedi. Budite u trendu uz neodoljive nove kolekcije i zakoračite u zavodljivu jesen sa stilom. Novi broj donosi brojne kombinacije kojima ćete unijeti dašak topline u hladne nadolazeće dane i privući pozornost gdje god da se pojavite.

Svoje modne tajne otkrit će vam i popularna glumica OrnelaVištica, zaštitno lice novog jesenskog broja. U velikom intervjuu Ornela nam je, između ostalog, otkrila na kojim projektima trenutno radi, kakvi su joj planovi za budućnost, ali i kako izgleda njezina savršena modna kombinacija.

Uz brojne savjete kako izabrati savršen nakit i cipele i biti u trendu bez obzira na stil, Mepas Mall Magazin donosi i ideje kako pretvoriti dom u idiličnu oazu. Bez obzira preuređujete li svoj dom ili ste poželjeli tek neku sitnicu s kojom ćete osvježiti prostor, sigurni smo kako ćete pronaći nešto po svom ukusu u novootvorenoj trgovini Nefa namještaja, što će učiniti vaš životni prostor ljepšim i elegantnijim. Brojni moderni artikli jedva čekaju da ih udomite, zato otkrijte što sve vam donosenoviteti u Mepas Mallu.

Moda, ljepota, obitelj, sport i zdravi život samo su neke od tema koje će vam uljepšati popodnevno opuštanje uz primjerak ovog magazina, zato požurite po novi broj i uživajte zajedno s nama u avanturama koje nam dolaze!


Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu

Kopirati
Drag cursor here to close