Budite hrabri i aplicirajte još danas!

Širimo svoje poslovanje i u Mostaru zapošljavamo cijeli tim za Client Support

Zaposlenici Evone percipiraju kompaniju kao jedinstvenu upravo zbog pristupa ljudima, putovanja, radnog okruženja koje potiče vlastiti razvoj, ali i slobodnu razmjenu ideja i mišljenja s kolegama.
Gospodarstvo / Promo | 02. 04. 2019. u 08:00 Sponzorirani članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Evona kao jedna od vodećih softverskih kompanija u BiH radi velike stvari, postojano raste i osvaja nova tržišta. Do kraja ove godine planiramo povećati broj svojih zaposlenika na različitim pozicijama.

Trenutno smo u fazi formiranja cijelog tima Account Managementa/Client Supporta i u potrazi smo za djelatnicima sa razvijenim komunikacijskim i pregovaračkim vještinama koje imaju iskustva u vođenju klijenata i mogu dati svoj doprinos na toj poziciji.

Među nama ćete sresti inženjere, umjetnike, developere, vrhunske menadžere i brojne druge profesionalce koji će sa vama podijeliti svoje znanje i iskustvo. 

Naveću pažnju posvećujemo izgradnji radnog okruženja u kojem zaposlenici mogu ostvariti svoje individualne ciljeve. Poseban naglasak se stavlja na dodatne edukacije, prilike za dalje obrazovanje, motivirajuće okruženje i međusobno poštovanje i razumijevanje među svim članovima tima i kompanije. Naš brend su zapravo naši djelatnici, i zato je naša temeljna zadaća kao poslodavca razvijati njihove vještine i ulagati u njih!

Zapošljavamo isključivo mlade ljude koji su spremni nositi se sa izazovima naše izrazito progresivne radne okoline, te uvijek potičemo svoje zaposlenike da naprave i korak dalje u razvoju svoje karijere i slobodno integriraju svoje ideje u tim. Zaposlenici Evone percipiraju kompaniju kao jedinstvenu upravo zbog pristupa ljudima, putovanja, radnog okruženja koje potiče vlastiti razvoj, ali i slobodnu razmjenu ideja i mišljenja s kolegama.

Detalje natječaja za 4 otvorene pozicije u timu Client Supporta pogledajte na našoj Careers stranici.

Budite hrabri i aplicirajte još danas!

Kopirati
Drag cursor here to close