Nagradni natječaj od 15.10. do 10.11.2021.

Savršeno jednostavno peglanje uz Mepas Mall i Philips

Sve što trebate učiniti je obaviti kupovinu u Mepas Mallu u periodu od 15.10. do 10.11.2021. u minimalnom iznosu od 20KM.
Gospodarstvo / Promo | 18. 10. 2021. u 13:07 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Što vam prvo padne napamet kada pomislite na peglanje? Često se pitate može li ići brže, lakše i bez greški? Ako je odgovor potvrdan, za vas imamo rješenje kako ove jeseni peglanje učiniti čistim užitkom. 

Budući da živimo u užurbanom svijetu u kojemu nam malo vremena ostaje za obavljanje kućanskih poslova, a uz to želimo brzo, lako i kvalitetno obaviti sve s to to-do popisa i pri tom izgledati besprijekorno. Zato je dobro glačalo vaš najbolji saveznik, a kako uz malo sreće osvojiti četiri high end Phillips PerfectCare glačala s generatorom pare saznajte u nagradnom natječaju „Savršeno jednostavno peglanje uz Mepas Mall i Philips“.

Najnovija Philips PerfectCare 8000 serija, glačala su nove generacije koja omogućavaju glačanje bez napora uz pomoć tehnologije sa senzorom pokreta za okomito i vodoravno glačanje uz automatsko otpuštanje pare. Flagship model Philips PerfectCare 8000 Speed mode dolazi s načinom rada koji prilagođava količinu pare vašoj brzini glačanja, za savršene rezultate svaki put.

Pored Philips PerfectCare 8000 i 8000 Speed mode najpametnijih glačala, možete osvojiti Philips ComfortTouch Steamer za jednostavno uklanjanje nabora od vrha do dna, te Philips Azur Elite snažno glačalo s pametnim ispuštanjem pare.

Sve što trebate učiniti je obaviti kupovinu u Mepas Mallu u periodu od 15.10. do 10.11.2021. u minimalnom iznosu od 20KM. U aplikaciju upišite osobne podatke i broj računa i možda baš vi osvojite jedan od četiri vrhunska Phillips PerfectCare glačala s generatorom pare uz koje će peglanje postati vaša najdraža kućna aktivnost.

Nagradni natječaj podržali su Techno Shop i Philips.

Zablistajte u omiljenim odjevnim komadima, otkrijte novu dimenziju obavljanja kućanskih poslova i savršeno jednostavno peglanje uz Philips.


Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu

Kopirati
Drag cursor here to close