Mostar

Savjet Plus organizira pripremnu nastavu za pravosudni ispit

Pripreme se održavaju prema Programu pravosudnog ispita na nivou Bosne i Hercegovine koji je donesen i objavljen u Službenom glasniku Bosne i Hercegovine, broj 31/15.
Gospodarstvo / Promo | 12. 04. 2018. u 15:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Agencija Savjet Plus organizira u Mostaru pripremnu nastavu kao pomoć pri polaganju pravosudnog ispita na razini Bosne i Hercegovine.

Pripreme se održavaju prema Programu pravosudnog ispita na nivou Bosne i Hercegovine koji je donesen i objavljen u Službenom glasniku Bosne i Hercegovine, broj 31/15, priopćeno je.

Nastava se odvija u okviru sljedećih predmeta:  

  1. Građansko sa obiteljskim pravom
  2. Ustavno pravo i organizacija pravosuđa
  3. Privredno pravo
  4. Upravno i radno pravo
  5. Kazneno pravo

U okviru seminara planirano je da se realiziraju i praktične vježbe za polaganje pismenog dijela ispita iz Kaznenog i Građanskog prava. Predavači na seminaru su ispitivači državne Komisije za polaganje pravosudnog ispita.

Kandidati zainteresirani za pohađanje pripremne nastave prijavljuju se putem online obrasca dostupnog na linu http://pravosudni.savjet.plusnajkasnije do 20. travnja.

Cijena seminara po polazniku iznosi 800,00 KM, a zainteresirani kandidati će podatke o uplatiti dobiti nakon potvrđene prijave. Za veći broj kandidata iz jedne institucije odobrava se popust. Nastava počinje 19. svibnja i održava se tijekom 7 vikenda. U slučaju dovoljnog broja kandidata postoji mogućnost da se organizira i polaganje ispita u Mostaru, prema čl. 5 Pravilnika o polaganju ispita.

Nakon okončanja seminara kandidati dobijaju certifikat o pohađanju seminara. 

Nastava će se održati u Mostaru, a točnu lokaciju polaznici će dobiti nakon prikupljanja prijava.

Za sve informacije možete kontaktirati Agenciju putem e-maila [email protected] ili putem telefona 033/84-63-62.

Kopirati
Drag cursor here to close