Ukusni duet

Rezultat nove Oreove suradnje s Lady Gagom stigao je u trgovine

Klasično plavo pakovanje originalnog OREO keksa doživilo je Gaga transformaciju u živopisnu rozu boju inspirisanu omotom albuma Chromatica, uz kojeg možete otkriti uzbudljivo digitalno iskustvo i osvojiti glazbenom nagrade.
Gospodarstvo / Promo | 05. 03. 2021. u 11:45 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Inspiriran uspješnim albumom iz 2020. godine, Chromatica, rezultat nove Oreove suradnje sa svjetskom zvijezdom i filantropom Lady Gagom stigao je u trgovine u Bosni i Hercegovini 15. veljače.

Klasično plavo pakovanje originalnog OREO keksa doživilo je Gaga transformaciju u živopisnu rozu boju inspirisanu omotom albuma Chromatica, uz kojeg možete otkriti uzbudljivo digitalno iskustvo i osvojiti glazbenom nagrade.

Potrošači mogu skenirati QR kôd na pakiranjima ograničene serije i uživati u ekskluzivnim digitalnim sadržajima. Od 1. do 28. ožujka, uz svako pakiranje OREO keksa fanovi mogu učestvovati u nagradnoj igri putem koda računa kao dokaza o kupovini OREO keksa kako bi osvojili zanimljive nagrade. Više informacija potražite na www.singwithoreo.com.

"Ova saradnja je inspirirana svijetom Chromatice gdje ljubaznost sve pobjeđuje", rekla je Lady Gaga.

Zato na posebnim pakiranjima ograničene serije potrošači mogu skenirati QR kôd kako bi pristupili OREOgramima s Lady Gagom, motivirajućim porukama pjevačice, dijelili glazbu s prijateljima, obitelji, kolegama i svim voljenim osobama.

OREO će lansirati i jedinstveno natjecanje u kome će ljubitelji OREO keksa moći da dijele svoju izvedbu pjesme "Stupid Love", hvaljene prve numere s albuma. Videozapisi najboljih izvedbi će biti montirani u virtualni videozapis "DUETA" s Lady Gagom!

"Danas fanovi OREO keksa i Lady Gage konačno mogu pronaći proizvod naše uzbudljive saradnje. Osim naših ukusnih keksa, toliko je načina da se uključite – od dijeljenja poruka o ljubaznosti, do muzičkih nagrada pa čak i prilike da se vaša izvedba pjesme "Stupid Love" postane virtuelni muzički duet s Lady Gagom. Nadamo se da će ovo partnerstvo zabaviti naše fanove ove godine", rekla je predstavnica kompanije Mondelez, Irena Smiljanić.

Ograničeno izdanje je dostupno u pakovanju od 176 g.

Kopirati
Drag cursor here to close