Intera TP

Projektirajte koristeći Autodesk REVIT 2017!

Autodesk REVIT 2017 program je moćan softverski alat za projektiranje BIM metodologijom koji funkcionira na način na koji arhitekti razmišljaju.
Gospodarstvo / Promo | 15. 03. 2019. u 12:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ako ste arhitekt projektant, jedan od suvremenih tehnoloških trendova u arhitekturi i građevinarstvu koji morate pratiti je BIM (Building Information Modeling) metodologija koja omogućava značajno smanjenje troškova i povećanje učinkovitosti projektiranja, izgradnje i eksploatacije građevinskih objekata.

Autodesk REVIT 2017 program je moćan softverski alat za projektiranje BIM metodologijom koji funkcionira na način na koji arhitekti razmišljaju. Program pojednostavljuje proces dizajna korištenjem centralnog 3D modela, gdje se izmjene u jednom pogledu ažuriraju na svim pogledima i na listovima za ispis.

Budući da je REVIT prilično snažan i složen programski paket, ovaj tečaj je fokusiran na alate koje većina korisnika treba, tj. one s kojima biste radili tijekom procesa dizajna. Do kraja tečaja moći ćete izraditi crteže i realistične prikaze objekata te tako odmah postati produktivni u svom radu.

Kakva znanja ćete steći?

Počet ćete s učenjem o korisničkom sučelju i osnovnim funkcionalnostima za crtanje, uređivanje i pregledavanje. Nakon toga ćete ovladati razvojnim alatima uključujući modeliranje zidova, vrata, prozora, podova, stropova, stepenica i još mnogo toga.

Konačno, naučit ćete prevesti model u dokumentaciju neophodnu za izgradnju – opisat ćete i kotirati crteže, generirati presjeke, pročelja, detalje i iskaze površina.

Kome je obuka namijenjena?

Obuka je namijenjena početnicima ili onima koji REVIT poznaju samo površno i žele usavršiti i konsolidirati svoje vještine. Sažetak plana i programa obuke možete pogledati ovdje. Certifikat koji izdajemo potvrđuje sva znanja stečena na obuci.

Obuka traje 36 sati, a predavanja se održavaju u prostorijama INTERA Tehnološkog Parka (Bišće polje bb, Mostar), učionica Code Two (drugi kat), dva puta tjedno po tri školska sata u popodnevnim satima, a točni termini su fleksibilni i stvar su dogovora sa polaznicima. Tipično je to radnim danima od 17h do 20h, ali nije isključeno da se polaznici usuglase i za nastavu vikendom.

Planirani termin početka obuke je 26.3.2019. u 17 sati.

Prijave su otvorene do petka 22.3.2019.

Kako se prijaviti?

Broj sudionika je ograničen, a prijaviti se možete na linku. Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na [email protected].



Kopirati
Drag cursor here to close