Budi RadioAktivan

RadioAktivan - od 6.5.2019. !!

Glazba prilagođena svim situacijama – bilo da se vozite, da ste na radnom mjestu, ili u svom domu – RadioAktivan garantira program koji nećete poželjeti prebaciti.
Gospodarstvo / Promo | 04. 05. 2019. u 09:16 Sponzorirani članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Od 6.5.2019. u 8 sati, RadioAktivan je u programu!

Puno dobre glazbe, kvalitetnog radio sadržaja, te korisnih i objektivnih informacija je ono što Vas očekuje u našem programu.

Informacije – na principu "kratko i jasno" – dovoljno kratke da ne prijeđu granicu dobrog ukusa, a dovoljno duge da saznate sve što trebate znati.

Glazba prilagođena svim situacijama – bilo da se vozite, da ste na radnom mjestu, ili u svom domu – RadioAktivan garantira program koji nećete poželjeti prebaciti.

Frekvencije su 103,4 FM i 88,5 FM, a slušati nas možete i putem web streama na  našoj stranici www.radioaktivan.ba, gdje možete saznati i ostale informacije vezane za naš rad.

Kroz skorije vrijeme krećemo i sa nagradnim igrama, novim emisijama, i jednim dijelom kojeg Vam još ne smijemo otkriti! :)

Za naše klijente, uz izradu klasičnih reklamnih spotova vrhunske kvalitete, u ponudi imamo i izradu sponzoriranih dijelova programa, pjevanih radio spotova, te izradu reklamnih kampanja posebno prilagođenih Vašem poslovanju! One koji odluče biti naši prvi sponzori i oglašivači, kroz prvi mjesec očekuju i posebni popusti i iznenađenja, a cijelu ponudu pronađite na našoj web stranici www.radioaktivan.ba, ili nas kontaktirajte na 063 365 555.

Jutarnji program kreće svaki radni dan od 8 sati, a vijesti poslušajte u terminima 12:30 i 15:30.

U nastavku, na videu ispod, možete "proviriti" kako bi trebale zvučati naše vijesti, a sve ostalo poslušajte od ponedjeljka.

 Do tada, ugodan vikend, želi Vam RadioAktivan! :)

Facebook - Instagram

Foto: www.radioaktivan.ba / RadioAktivan - od 6.5.2019.
Kopirati
Drag cursor here to close