Ukus je stvar dobrog odabira

Proslavite najvažnije životne trenutke u svadbenom salonu ''Luna''

Ukus je stvar dobrog odabira, zato krenite u zajednički život proslavom vjenčanja u svadbenom salonu ''Luna''.
Gospodarstvo / Promo | 22. 01. 2019. u 15:48 Sponzorirani članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Novootvoreni Svadbeni salon ''Luna'' multifunkcionalan je objekt smješten u mjestu Čula između Mostara i Čitluka.  Nalazimo se na ekskluzivnoj lokaciji, udaljenoj od centra Mostara sedam kilometara, a od Zračne luke Mostar šest kilometara.

Ovo unikatno mjesto pogodno je za proslavu vjenčanja, maturalnih večeri, krštenja, krizmi, pričesti te poslovnih večera, prezentacija, kongresa, seminara, različitih kulturnih manifestacija te brojnih drugih svečanosti.

Svečana dvorana je površine 1.000 metara četvornih i jedinstvenog arhitektonskog rješenja. Kreativno iskorišten prostor bez nosivih elemenata nudi savršenu preglednost dvorane, te bez zvučnih barijera dovodi do idealne akustičnosti.

Zajedno sa unutarnjom galerijom, svečana dvorana raspolaže sa kapacitetom po želji mladenaca. Prostor je moguće korigirati pokretnim, zvučno izolacijskim pregradnim zidovima.

Parking površina sadrži preko 1.000 parkirnih mjesta na koje će vas uputiti naše parking osoblje.

Vrhunska tradicionalna gastronomska ponuda i bogata vinska karta zadovoljit će i najzahtjevnija nepca. Raznolika ponuda kvalitetne svježe pripremljene hrane primarna je zadaća našeg ljubaznog i susretljivog osoblja. Imamo bogatu catering ponudu potpuno prilagođenu Vašim željama.

Mladencima su na raspolaganju besplatne sobe za goste i vrhunski opremljen luksuzni apartman za mladence koji se nalaze u sklopu svadbenog salona. Ova vrhunska praktičnost nudi 10 soba iznimne udobnosti. Sve sobe su klimatizirane, opremljene mini-barovima, TV uređajima, pristupom na Internet (Wi-Fi). Svaka soba raspolaže opremljenom kupaonicom u kojoj je tuš i WC.

Pobrinuli smo se i da brigu o djeci ostavite nama dok roditelji uživaju u svadbenom veselju. Najmlađi gosti, pod kontrolom odgajateljice, mogu uživati u opremljenoj unutarnoj igraonici, zatvorenog tipa, opskrbljenog klimatizacijom i grijanjem, a za ljetnih dana u vanjskoj igraonici neposredno uz caffe bar svadbenog salona.

Smješten u predvorju dvorane, naš caffe bar je odlično mjesto gdje možete uživati u svom omiljenom (bez)alkoholnom piću ili pak toplom napitku.

Moderan i ugodan ambijent, profesionalno i ljubazno osoblje savršen su recept za proslavu Vašeg prvog dana zajedničkog života.

Ukus je stvar dobrog odabira, zato krenite u zajednički život proslavom vjenčanja u svadbenom salonu ''Luna''!

Za sve detalje, upite ili rezervacije možete doći osobno u Svadbeni salon ''Luna'' koji se nalazi na adresi Čule 15, Kruševo, Mostar.

Upite možete poslati i putem e-maila, [email protected], ili nam se obratiti putem mobitela na broj +387/63-182-222.

Također, možete nas pratiti i kontaktirati putem društvenih mreža Facebook i Instagram.

Kopirati
Drag cursor here to close