Mepas Mall

Proslavimo zajedno Svjetski dan učitelja!

Dragi roditelji, neka vaši mališani u razdoblju od 26.9. do 3.10. napišu kratku priču o svom učitelju ili učiteljici u kojoj će nam otkriti zašto baš oni imaju najboljeg učitelja na svijetu
Gospodarstvo / Promo | 26. 09. 2018. u 10:59 Promo

Tekst članka se nastavlja ispod banera

I ove godine s posebnim nestrpljenjem iščekujemo obilježavanje Svjetskog dana učitelja, posebnu prigodu da zahvalimo svima onima koji su svoje vrijeme i trud uložili u obrazovanje novih generacija. Naši učitelji su nesebičnim dijeljenjem znanja iz godine u godinu pomogli da stasaju nove generacije u čijim su životima ostavili neizbrisiv trag. Uz puno strpljenja i ljubavi iz dana u dan nadahnjuju i mlade svojim primjerom, nastojeći im biti podrška i snaga.

Upravo zato je 5. listopada idealan datum da se zahvalimo svojim učiteljima, a Mepas Mall vam i ove godine pruža savršenu priliku za to kroz kreativan i zabavan natječaj za sve školarce i njihove roditelje!

Dragi roditelji, neka vaši mališani u razdoblju od 26.9. do 3.10. napišu kratku priču o svom učitelju ili učiteljici u kojoj će nam otkriti zašto baš oni imaju najboljeg učitelja na svijetu, a vi ih  učitajte ovdje. 

Iskažite zajedno zahvalnost učiteljima, posvetite im nekoliko lijepih rečenica i odajte priznanje za veliki trud da školski dani budu ispunjeni znanjem i zabavom. Najkreativnije školarce, ali i njihove učitelje očekuje iznenađenje koje će pamtiti cijeli život, a kako je velika prošlogodišnja proslava izgledala pogledajte u galeriji

Klikom na poveznicu sudjelujte u natječaju i izmamite osmjehe na licima svojih učitelja i uživajte u slatkim iznenađenjima! 

Vaš Mepas Mall

Lifestyle u trendu

Kopirati
Drag cursor here to close