Dvodnevni trening

Projekt menadžment – interaktivni trening u INTERA Tehnološkom Parku

Trening ''Projekt menadžment'' namijenjen je svima onima koji žele unaprijediti svoje znanje u području upravljanja projektima unutar poduzeća ili organizacije
Gospodarstvo / Promo | 12. 10. 2017. u 09:26 Bljesak.info
Kopirati

Centar za obuke INTERA Tehnološkog Parka Mostar u suradnji sa Centrom za poslovnu edukaciju (CPE) organizira dvodnevni trening ''Projekt menadžment'' koji će se održati 3. i 4. studenoga 2017. godine u INTERA Tehnološkom Parku, dvorana OSLO (1. kat).

Trening ''Projekt menadžment'' namijenjen je svima onima koji žele unaprijediti svoje znanje u području upravljanja projektima unutar poduzeća ili organizacije. Projektni menadžment je disciplina koja definira proces realizacije projekta. Projekt je, za razliku od svakodnevnog posla koji je u pravilu ponavljajuće prirode i neograničenog trajanja, jedinstven, ograničen vremenom i često nepredvidiv.

Osnovni cilj ovog interaktivnog treninga jeste povećanje efikasnosti poslovanja kao jedinog održivog načina razvoja.

Upravljanje kao ključni čimbenik uspješnosti organizacija

Organizacije koje su uspješne u realizaciji projekata su pronašle odgovarajući recept za integraciju ključnih čimbenika projektnog menadžmenta koji uključuju odgovorajuću metodologiju, projektne alate i zaposlenike koji su educirani i posjeduju iskustvo u vođenju projekata.

Sudionici treninga će teoretski i praktično savladati svaki korak projektne metodologije, te će njihova organizacija biti spremna primjeniti integrirani pristup koristeći metodologiju i alate za upravljanje projektima. Kroz praktične primjere saznat će kako na najefikasniji način isplanirati i realizirati projekt u realnim okolnostima. Nakon treninga, projekt menadžeri i članovi projektnih timova će znati što se od njih očekuje prije nego započnu rad na projektu.

Rukovoditelji neće dolaziti u situacije da na kraju budu iznenađeni velikim razlikama u odnosu na planirano, dobivat će pravovremena upozorenja dok su problemi još uvijek mali, brzo rješivi i čije ispravke ne koštaju bogatstvo.

Cilj treninga je optimiziranje efikasnosti poslovanja i ličnog razvoja u svim aspektima.

Broj sudionika je ograničen, prijaviti se možete na linku, a za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na [email protected]

Kopirati
Prikaži komentare
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.