Dvodnevni trening

Projekt menadžment – interaktivni trening u INTERA Tehnološkom Parku

Trening ''Projekt menadžment'' namijenjen je svima onima koji žele unaprijediti svoje znanje u području upravljanja projektima unutar poduzeća ili organizacije
Gospodarstvo / Promo | 15. 02. 2018. u 13:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Centar za obuke INTERA Tehnološkog Parka Mostar organizira dvodnevni trening ''Projekt menadžment'' koji će se održati 12. i 13. ožujka 2018. godine u INTERA Tehnološkom Parku, dvorana OSLO (1. kat).

Trening ''Projekt menadžment'' namijenjen je svima onima koji žele unaprijediti svoje znanje u području upravljanja projektima unutar poduzeća ili organizacije. Projektni menadžment je disciplina koja definira proces realizacije projekta te je za razliku od svakodnevnog posla, koji je u pravilu ponavljajuće prirode i neograničenog trajanja, jedinstven, ograničen vremenom i često nepredvidiv.

Upravljanje kao ključni čimbenik uspješnosti organizacija

Organizacije koje su uspješne u realizaciji projekata su pronašle odgovarajući recept za integraciju ključnih čimbenika projektnog menadžmenta koji uključuju odgovorajuću metodologiju, projektne alate i zaposlenike koji su educirani i posjeduju iskustvo u vođenju projekata. Sudionici treninga će teorijski i praktično savladati svaki korak projektne metodologije te će njihova organizacija biti spremna primjeniti integrirani pristup koristeći metodologiju i alate za upravljanje projektima.

Kroz praktične primjere saznat će kako na najefikasniji način isplanirati i realizirati projekt u realnim okolnostima. Nakon treninga, projekt menadžeri i članovi projektnih timova će znati što se od njih očekuje prije nego započnu rad na projektu. Rukovoditelji neće dolaziti u situacije da na kraju budu iznenađeni velikim razlikama u odnosu na planirano, dobivat će pravovremena upozorenja dok su problemi još uvijek mali, brzo rješivi i čije ispravke ne koštaju bogatstvo.

Projekt menadžment nudi efikasna rješenja u slučajevima gdje:

• Ne postoji odgovarajuća organizacijska struktura koja omogućava brzo i efikasno uvođenje novih proizvoda, usluga i infrastrukture koja podržava svakodnevi rad; 
• Uvođenje novih proizvoda i usluga troši previše ljudskih i materijalnih resursa;
• Usklađenost projektnih rezultata sa strateškim, financijskim i operativnim ciljevima nije zadovoljavajuća;
• Projekti često ne postižu očekivane rezultate u pogledu vremena isporuke rezultata, troškova, kvaliteta;
• Raspodjela resursa po projektima nije transparentna;
• Članovi projektnog tima često kasne ili ne isporučuju dovoljno kvalitetne projektne rezultate;
• Nema kvalitetnih izvješća o statusu svih projekata u realizaciji;
• Izvješća o realizaciji nisu pouzdani;

Broj sudionika je ograničen, prijaviti se možete na linku, a za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na [email protected].

Kopirati
Drag cursor here to close