Petak, 15.1.2021.

Probna predavanja uvod u novi ciklus obuke za CNC operatera u INTERA TP-u

Gospodarstvo / Promo | 11. 01. 2021. u 09:25 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Niz je pojmova s kojima se svakodnevno susreću CNC operateri na svojim radnim mjestima. Od CNC glodalica pa sve do mjernih protokola, oni u govoru i praksi koriste ključne elemente potrebne za kvalitetno izvršavanje svojih zadataka. Upoznati se s ovim pojmovima, ali i praktičnom primjenom svi zainteresirani imaju priliku na novom ciklusu obuke za CNC operatera u INTERA Tehnološkom Parku.

Već tradicionalno, prije same obuke, INTERA Tehnološki Park u svojim prostorijama organizira besplatna probna predavanja koja prisutnima nude uvid u sadržaje koje obuka pruža. Nova probna predavanja održat će se u petak, 15.01.2021. godine s početkom u 17h, a predavači će polaznike na njima upoznati s osnovama CNC tehnologija, ali i programom obuke u cjelosti. S prisutnima će razgovarati o tri modula obuke, čiji je početak planiran za ponedjeljak, 25.01.2021. godine, koji uključuju teorijski dio i dva modula praktičnog rada na CNC glodalici i CNC tokarilici. Upoznat će ih i s vrhunskim industrijskim strojevima na kojima se obuka provodi, ali i pratećim visokokvalitetnim alatima i ostaloj opremi. Razgovarat će i o dodatnim mogućnostima koje obuka pruža, od kojih se posebno ističe prilika za ostvarivanje kontakata s poslodavcima koji traže nove kadrove. 

Svi zainteresirani za probna predavanja mogu se prijaviti na [email protected]. Ne zaboravite da je broj polaznika i na samoj obuci ograničen. Stoga požurite i napravite korak kojim svoju profesionalnu karijeru možete dovesti na novu razinu!

Kopirati
Drag cursor here to close