Intera TP

Prijavite se na besplatnu ljetnu školu poduzetništva koja će se održati u Sloveniji

Cilj projekta FY4ICT je motivirati i obrazovati mlade žene iz Bosne i Hercegovine i Crne Gore kako bi započele karijeru i razvijale poduzetnički duh u ICT sektoru razmjenom najboljih praksi, neformalnom edukacijom i prijenosom znanja i vještina
Gospodarstvo / Promo | 23. 06. 2018. u 11:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prijavite se na besplatnu ljetnu školu poduzetništva koja će se održati u Sloveniji   Deset dana edukacije, druženja s vrhunskim stručnjacima, stvaranje novih poznanstava i upoznavanje s različitim kulturama. Sve ovo nudi vam se u sklopu ljetne škole koju INTERA Tehnološki Park implementira u okviru projekta „Supporting Female Youth from BiH and MNE in entrepreneurship, employment and leadership in ICT“. Ljetna škola poduzetništva održat će se od 10.7. do 20.7.2018. godine u institutu za razvoj znanja i poduzetništva „Vedoma“ u Mariboru u Sloveniji. Ova aktivnost idealna je za sve djevojke, koje žele zakoračiti u svijet poduzetništva, u budućnosti voditi vlastita poduzeća i naučiti kako postati uspješne na tom putu.

Tijekom trajanja ljetne škole polaznice će otkriti tajne poslovanja, poduzetništva i rukovođenja. Sve polaznice će imati priliku naučiti kako izraditi poslovni model prema Canvas metodologiji, upoznati se s mladim poduzetnicima iz Slovenije, vidjeti primjere dobre prakse iz područja informacijsko – komunikacijskih tehnologija, savladati određene vještine rukovođenja i još niz zanimljivih, a prije svega, korisnih metodologija, pojmova i vještina.

Ljetna škola namijenjena je djevojkama od 18 do 21 godine koje se žele razvijati u ICT sektoru.

Broj sudionica je ograničen i nakon zatvaranja prijava provest će se selekcijski proces na osnovu kojeg će se izabrati deset djevojaka koje će se pridružiti kolegicama iz Banja Luke, Budve i Nikšića na ovoj ljetnoj školi.

Polaznicama je osiguran besplatan prijevoz, smještaj i hrana za vrijeme trajanja ljetne škole. Za sudjelovanje obavezno je znanje engleskog jezika. 

Kako biste se prijavili, potrebno je popuniti obrazac na linku.

Cilj projekta FY4ICT je motivirati i obrazovati mlade žene iz Bosne i Hercegovine i Crne Gore kako bi započele karijeru i razvijale poduzetnički duh u ICT sektoru razmjenom najboljih praksi, neformalnom edukacijom i prijenosom znanja i vještina od europskih partnera.

INTERA Tehnološki Park ovaj projekt implementira u suradnji s Institutom savremenih tehnologija iz Podgorice, Općinom Budva, Inovaciono preduzetničkim centrom Tehnopolis iz Nikšića, Inovacionim centrom Banja Luka, Bulgarian Centre of Women in Technology iz Sofie i Vedoma, Zavod za razvoj znanja in podjetništva iz Ceršaka. Projekt se provodi u sklopu programa Erasmus+ i financiran je sredstvima Europske unije.

Za dodatne informacije kontaktirajte nas na [email protected].

Kopirati
Drag cursor here to close