Kladimo se da smo najbolji

Premier sportska kladionica igračima poklanja 200.000 majica i 50.000 ručnika!

Čekaju Vas Premierovi brendirani veliki ručnici za plažu od 100-postotnog pamuka i Premierove brendirane majice, proizvod najvećeg svjetskog proizvođača pamučnih majica, njemačkog Stedmana.
Gospodarstvo / Promo | 07. 03. 2018. u 12:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

“Kladimo se da smo najbolji”! Slogan je to koji već godinama ponosno stoji uz ime Premier sportske kladionice, apsolutnog lidera na tržištu igara na sreću u BiH, gdje posluje već više od 20 godina.

A da taj slogan nije samo puka fraza, Premier sportska kladionica dokazuje iz godine u godinu. Najveća mreža poslovnica (650), najveći broj radnika (1600), najveća baza registriranih članova (170.000+), najbrža i najsigurnija ponuda, najšira vrsta usluga..., sve to samo je mali dio brojnih razloga koji Premier kladionicu danas izdvajaju od drugih i čine prvim izborom velike većine igrača u BiH.

Sada je Premier kladionica odlučila otići još jedan korak dalje i pokrenuti najveću poklon akciju ikada zabilježenu u BiH i ovom dijelu Europe te igračima koji su učlanjeni u Premier klub pokloniti 200.000 majica i 50.000 ručnika za plažu u višemilijunskoj vrijednosti. Nikada nitko u regiji, iz bilo koje gospodarske djelatnosti, svojim klijentima nije poklonio ovoliku vrijednost poklona.

Čekaju Vas Premierovi brendirani veliki ručnici za plažu od 100-postotnog pamuka i Premierove brendirane majice, proizvod najvećeg svjetskog proizvođača pamučnih majica, njemačkog Stedmana.

TKO ĆE DOBITI MAJICU? Svaki član Premier kluba koji ima makar jedan listić (sportsko klađenje, RNG igre, loto) uplaćen u razdoblju od 01.02.2018. do 30.04.2018. godine, bilo u poslovnici s članskim brojem, bilo preko računa za internet klađenje ili mobilne aplikacije. Akcija vrijedi do isteka zaliha od 200.000 majica!

TKO ĆE DOBITI RUČNIK ZA PLAŽU? Dobitnike ručnika za plažu Premier kladionica će odrediti i objaviti u lipnju/junu ove godine, odabirom 50.000 najjačih igrača, tj. onih igrača koji imaju ukupno najveći iznos uplate preko članskog broja, bilo u poslovnici, bilo na internetu ili mobilnoj aplikaciji, između 01.01.2018. i 31.05.2018. godine.

Svi igrači će svoje poklone moći preuzeti u svojim matičnim poslovnicama.

Zato ako još niste, učlanite se u Premier klub i iskoristite priliku postati jedan od 250.000 igrača kojima će Premier kladionica pokloniti majicu i/ili ručnik. Učlanite se brzo i jednostavno u jednoj od 650 poslovnica ili putem web stranice www.premier-kladionica.com ili Android mobilne aplikacije mobile.premier-kladionica.com.

Premier sportska kladionica. Kladimo se da smo najbolji!

Kopirati
Drag cursor here to close