Iskoristite priliku!

Predupisi u Helen Doron školi u Mostaru

Prvi put roditelji imaju priliku rezervirati mjesto za svoju djecu ranije kako bi bili sigurni da će najesen njihova djeca moći učiti po vrhunskoj metodi koja je broj jedan u svijetu.
Gospodarstvo / Promo | 23. 06. 2021. u 07:00 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Helen Doron škola u Mostaru prvi put ove godine ima rane upisne rokove za školsku godinu 2021/2022. Prijave za besplatne ogledne sate su u tijeku i svi koji žele vidjeti kako izgleda učenje po Helen Doron metodologiji mogu prijaviti svoju djecu ili tinejdžere. Prvi put roditelji imaju priliku rezervirati mjesto za svoju djecu ranije kako bi bili sigurni da će najesen njihova djeca moći učiti engleski jezik po metodi koja je broj jedan u svijetu.

Učenici ove škole već osam godina u Mostaru stvaraju najljepše uspomene i uče engleski jezik po metodi koja se razvija više od 35 godina. Škole postoje u 38 zemalja svijeta, a učenici u Bosni i Hercegovini uče po istoj metodi kao i njihovi vršnjaci diljem svijeta. To znači da dječak ili djevojčica u Mostaru imaju jednaku priliku naučiti engleski jezik kao i njihovi vršnjaci u npr. Kini, Njemačkoj, Francuskoj, Meksiku ili Švicarskoj.

Helen Doron franšiza i ove je godine osvojila Global Franchise Awards nagradu, u kategoriji The Global Mentorship Award. Stalni rast i napredak karakteristika je franšize, kao i svih Helen Doron škola diljem svijeta. Zato su sve profesorice, osim početne certifikacije, dužne ići na konstantne dodatne edukacije kako bi se održao standard podučavanja.

Poticanje samopouzdanja, podupiranje prirodnih talenata djece i poštivanje svih različitih osobnosti razlog je zbog kojeg se svi učenici ove škole osjećaju dobro i rado dolaze na nastavu.

PR  / Predupisi u Helen Doron školi u Mostaru

Primjer svestranosti Helen Doron metodologije se najbolje može vidjeti u programu A Tale of Two Tails. Tu učenici tijekom godine uz gramatiku, vokabular i komunikaciju, rade na vještinama izražavanja i osnovama glume pa na kraju školske godine izvedu predstavu u tri čina na engleskom jeziku. U subotu, 19.6., u dvorani Princess Mepas Malla učenici su izveli tu predstavu pred svojim najbližima i oduševili sve svojim glumačkim sposobnostima.

PR  / Predupisi u Helen Doron školi u Mostaru

Samo učenje jezika se za mlađe skupine odvija kroz igru, pokret i brojne zabavne aktivnosti, a sati za tinejdžere ispunjeni su konverzacijom na engleskom jeziku uz bogat vokabular i mladima bliske teme. Osim toga, učenje za Helen Doron učenike se odvija sedam dana u tjednu jer uz redovnu nastavu dva puta tjedno, učenici dobivaju svoje šifre za pristup audio i video materijalima, igricama i drugim zabavnim sadržajima pomoću kojih lakše uče i savladavaju novi jezik.

PR  / Predupisi u Helen Doron školi u Mostaru

Škola u Mostaru se nalazi na četvrtom katu Mepas Malla, a na besplatne ogledne sate možete se prijaviti pozivom na broj 063 916 000, porukom u inbox Instagram ili Facebook stranice.

Kopirati
Drag cursor here to close