Mostar

Predpraznični Noćni shopping u SC Hercegovinapromet

Da bi zabava bila upotpunjena, pobrinuli smo se da i Vaši najmlađi uživaju u besplatnoj igraoni KidsLand i druženju sa Mickey i Minnie Mouseom od 18:00 sati - 20:30 sati
Gospodarstvo / Promo | 15. 12. 2017. u 08:29 Hercegovinapromet

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Petak večer, 15.12.2017. od 18:00-22:00h, rezervišite za zabavu i kupovinu po nevjerovatno niskim cijenama u Vašem omiljenom Shopping Centru Hercegovinapromet. 

Mjesec decembar je oduvijek bio poznat kao mjesec praznika, mjesec u kojem svi mi volimo da poklanjamo, da pripremamo poklone, ali i da uživamo u posebnim pogodnostima. Zato smo za Vas pripremili poseban predpraznični popust od 10% -50% u hypermarketu, sniženje do 30% u dječjem butiku BabyLand kao i popust od 10% -50% u salonu tehnike Domod koji nudi omiljene brendove po sniženim cijenama kao što su: Samsung, Sony, VOX, Miele, Gorenje, Indesit, Whirlpool, Electrolux, Bosch, LG, Philips, Beko, HP, Dell, Lenovo, ASUS, HP, Nikon, Canon, Metalac, Korkmaz, Tefal, Rowenta, Kenwood, De'longhi, Braun i dr.

PR  / Predpraznični Noćni shopping u SC Hercegovinapromet

Popusti koje se isplati zgrabiti su:

  • 10% popusta na bijelu tehniku, IT, mobitele i tablete
  • 20% popusta na periferiju
  • Do 25% popusta na televizore
  • Do 33% na male kućanske aparate
  • Do 50% na posuđe

Kako bi pravi čar kupovine bio potpun, potražite i posebno označene artikle sa super povoljnim cijenama. 

A da bi zabava bila upotpunjena, pobrinuli smo se da i Vaši najmlađi uživaju u besplatnoj igraoni KidsLand i druženju sa Mickey i Minnie Mouseom od 18:00 sati - 20:30 sati koji će sa svojim šašavim plesovima i natjecateljskim igrama probuditi radoznalost i osmijeh na dječjim licima.

Ne zaboravite sudjelovati i u nagradnoj igri Klas i Agrokomerc proizvoda jer upravo Vi možete osvojiti neku od vrijednih nagrada na izvlačenju u subotu 16.12.2017. godine.

Posjetite mjesto najbolje zabave i kupovine po extra niskim cijenama. Čekamo Vas!

VRIJEME JE ZA SHOPPING!

Kopirati
Drag cursor here to close