IQOS

Pravo je vrijeme za bolji izbor: Najbolja ponuda i poslije Crnog petka

Na sreću onih koji su propustili sniženja, brendovi sve češće specijalne ponude produžavaju.
Gospodarstvo / Promo | 01. 12. 2021. u 12:15 Promo

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kraj studenog je vrijeme velikih ušteda. Popusti za Crni petak i Cyber ponedjeljak su tu kako bi vam omogućili pametnu investiciju, odnosno da uštedite novac na – doslovno svemu što možete poželjeti. Međutim, na sreću onih koji su propustili sniženja, brendovi sve češće specijalne ponude produžavaju.

Stručnjaci kažu da se nakon Crnog petka najviše ponuda odnosi na poboljšanje udobnosti doma, zabavu i općenito promjene životnih navika. U skladu s time, i novogodišnjim rezolucijama, ukoliko baš vi želite da napravite bolji izbor, volite dobre popuste, ali ne volite gužve u šoping molovima – ovo je najbolja ponuda za vas!

Foto: PR / Pravo je vrijeme za bolji izbor

Vaš novi IQOS 3 Duo i dalje je dostupan putem IQOS online prodavnice po cijeni od samo 65 KM. Specijalna ponuda traje od 01.12 do 07.12. Za sve pušače koji ne žele ostaviti cigarete, IQOS je uvijek bolja alternativa pušenju.

Uređaj zasnovan na tehnologiji zagrijavanja, a ne sagorijevanja duhana, osim što je bolja odluka i za vas i za vaše okruženje, u ovom slučaju bolja je odluka i za vaš budžet. Važno je znati da, iako bolja alternativa nastavku pušenja, IQOS nije bez rizika i njegovo korištenje oslobađa nikotin, koji izaziva ovisnost.

Kopirati
Drag cursor here to close