15 godina uspjeha

POUZDANOST 2017: NAJVEST – bonitetno pouzdana kompanija

U trgovini NAJVEST u Mostaru može se pronaći veliki izbor artikala renomiranih svjetskih kompanija kao što su STIHL i VIKING ...
Gospodarstvo / Promo | 20. 11. 2017. u 07:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

NAJVEST d.o.o. Mostar je poljoprivredna ljekarna i željezarija. Zahvaljujući širokom asortimanu i kvalitetnoj usluzi NAJVEST uspješno posluje 15 godina, čime je stekla povjerenje klijenata i postala bonitetno pouzdana kompanija u BiH.

Kako nam je kazao Nikola Stojkić iz kompanije NAJVEST, ovo priznanje im mnogo znači, jer pokazuje da je netko prepoznao i u konačnici nagradio njihov trud i rad.

"Na ovaj način smo potaknuti da budemo još bolji i kvalitetniji u budućnosti. Kao potvrda da smo na dobrom poslovnom putu, te kao poticaj kompaniji i cijelom našem timu da nastavimo u tom smjeru, ova nagrada će sigurno doprinijeti kvalitetnijem poslovanju, ali i kao pokazatelj našim poslovnim partnerima da smo kompanija koja nastoji što kvalitetnije poslovati i koja sigurno ima budućnost“, rekao je Stojkić.

Naglasio je da cijela priča koja stoji iza ove nagrade pozitivna.

"Ona također potiče poduzimanje novih poslovnih koraka koje vode ka cjelokupnom unaprjeđenju kompanije, a samim time i ekonomije Bosne i Hercegovine. Jedna ovakva nagrada je motivacija svima nama da stvaramo još više i zajedno da gradimo bolju budućnost u Bosni i Hercegovini“, istakao je Stojkić.

Svakodnevno se javlja potreba za otvaranjem novih radnih mjesta. 

Prema riječima Stojkića, sve je krenulo 1989. godine, kao posljedica ne pronalaska zaposlenja nakon završenog školovanja dvoje mladih ljudi u vidu jedne male trgovine u prizemlju obiteljske kuće, vlasnika Marka i njegove supruge. 

"Tako je 2002. godine došlo do stvaranja kompanije NAJVEST i širenja njezinog poslovanja. Od tada pa sve do danas kompanija NAJVEST iz godine u godinu širi krug svog poslovanja i trudi se rasti u ekonomskom smislu. Danas imamo deset uposlenih, ali se svakodnevno javlja potreba za otvaranjem novih radnih mjesta", rekao je Stojkić.

Dodao je da su svjesni da su od osnivanja kompanije pa do danas napredovali i da je do sada ova kompanija išla u pravom smjeru.

"Ali to nimalo ne znači da konstantno sebi ne postavljamo nove ciljeve iz godine u godinu i da nastojimo poboljšati naš rad i kvalitetu našeg poslovanja. Prepreke su uvijek tu i uvijek će ih biti, a do nas je da ih nadvladamo i idemo dalje putem kojim smo i krenuli", tvrdi Stojkić.

U trgovini NAJVEST u Mostaru može se pronaći veliki izbor artikala renomiranih svjetskih kompanija kao što su STIHL i VIKING - prodaja motornih pila, trimera, kosilica, freza-kopačica, Briggs & Stratton - prodaja dijelova (rasplinjači, elektronike, karike, zračni filteri, svjećice), FISKARS - profesionalni alat za vrt (makaze za vrt, vinogradarstvo, voćarstvo, sjekire, noževi, oštrači...), Dick - profesionalna oprema za klanje, noževi, umjetna kolagena crijeva za kobasice, pištolji za stoku, kao i OREGON - oprema za pile i šumare, te oprema za trimere. U ponudi je i sva oprema za kućne ljubimce, kao i veliki izbor sjemena, zaštitnih sredstava, gnojiva, te alata.

Priznanje Bonitetne zvijezde kompanija "NAJVEST" će dobiti na konferenciji pouzdanost 2017. koja će se održati 23. studenog ove godine.

Kopirati
Drag cursor here to close