Uvijek povoljno

Posušje: Otvorena prva dm trgovina

Gospodarstvo / Promo | 20. 07. 2017. u 11:45 Agencije

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Lider na drogerijskom tržištu BiH, kompanija dm, danas je u Posušju otvorila svoju prvu trgovinu u ovom gradu. Sada prodajna mreža dm-a u BiH broji 67 trgovina u 39 gradova.

Novootvoreni moderno opremljen prodajni prostor površine 340 m² nalazi se u ulici Katarine Zrinske 2 i nudi bogat asortiman proizvoda dm marke kao i drugih, domaćih ali i svjetskih, brendova. Na usluzi svim posjetiteljima je četvero uposlenika.

"Otvaranjem ove dm trgovine željeli smo biti bliže našim kupcima u Posušju i okolini koji su veliki interes za našim dolaskom pokazali brojnim upitima. Nadamo se da će uživati u jedinstvenom doživljaju kupovine kojeg nudimo, bogatoj drogerijskoj ponudi te u brojnim ostalim dm pogodnostima. Ovom prilikom posebno ističem prednosti kupovine u okviru našeg cjenovnog koncepta UVIJEKPOVOLJNO, gdje nudimo više od 2.000 proizvoda po sniženoj cijeni najmanje četiri mjeseca", izjavio je Ante Miličević, regionalni manager dm-a.

Načelnik Posušja, Branko Bago, nazočio je otvorenju prve dm trgovine u ovoj općini, podržavši tako njen službeni početak rada. I ovaj poslovni uspjeh, proširenje prodajnih kapaciteta, kompanija dm odlučila je podijeliti s lokalnom zajednicom te je Udruzi osoba s invaliditetom općine Posušje uručena donacija od 3.000 KM. Predsjednici Udruge, Anki Miličević, ček su uručili načelnik općine, Branko Bago i regionalni menadžer dm-a, Ante Miličević.

A svojim prvim posjetiteljima u Posušju dm je danas priredio sjajnu zabavu i posebne pogodnosti. Za svaku kupovinu u iznosu većem od 30 KM odrasli su sticali pravo učešća u nagradnoj igri 'kolo sreće' i osvajali vrijedne poklone, dok su najmlađe zabavljali klaun, maskote iz crtanih filmova i animatori za oslikavanje lica.

No, sjajna ponuda nastavlja se i dalje. Povodom proširenja prodajne mreže, dm je kupcima u Posušju i u narednom periodu osigurao posebne pogodnosti. Tako ih u ovom novootvorenom prodajnom objektu, od 20.7. do 22.7., očekuje popust od 15 % na ukupnu kupovinu. Svi kupci pozvani su da do 27.7.2017. sudjeluju i u nagradnoj igri te osvoje vrijedne nagrade, kao što su stroj za pranje i sušenje rublja, Nutribullet i 10 dm poklon kartica u vrijednosti po 25 KM.

Radno vrijeme dm trgovine u Posušju je od ponedjeljka do subote od 9 do 21 sat, dok je nedjelja neradni dan.

Kopirati
Drag cursor here to close