Intera TP

Postani CNC operater! Novi ciklus obuke za zanimanje budućnosti

INTERA Tehnološki Park organizira besplatna probna predavanja koja će se održati u subotu, 10.4.2021. godine u 17h.
Gospodarstvo / Promo | 10. 03. 2021. u 15:59 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Već godinama INTERA Tehnološki Park nudi niz obuka kojima radnoj snazi pomaže da (p)ostane konkurentna na tržištu rada. Neupitno, jedna od najpoznatijih obuka je vezana za jedno od najtraženijih zanimanja u Bosni i Hercegovini, ali i šire. Kroz prethodne cikluse, polaznici obuke za CNC operatera su stekli ključna znanja i vještine potrebne kako bi postali vješti stručnjaci na CNC strojevima.

Steknite ključna znanja uz vrhunske predavače
Njihovim stopama mogu krenuti svi oni koji se priključe novom, sada već 22. ciklusu obuke čiji je početak planiran za ponedjeljak, 19.4.2021. godine. Tijekom tri mjeseca kroz ukupno 90 sati, polaznici obuke prolaze kroz tri modula - teorijski dio i dva modula praktičnog rada na CNC glodalici i CNC tokarilici. Kroz obuku vrhunski predavači na polaznike prenose sva znanja koja CNC operater mora posjedovati: od usvajanja osnovnih pojmova do samostalne praktične izrade dijelova od čelika i aluminija uz primjenu tehnoloških listi i mjernih protokola. Dodatnu pogodnost predstavlja činjenica da se obuka izvodi na najmodernijim industrijskim strojevima, visokokvalitetnim alatima i pratećoj opremi. Pored same obuke, INTERA Tehnološki Park polaznicima pruža priliku za ostvarivanje kontakata s poslodavcima koji traže nove kadrove.

Probna predavanja kao uvod u novi ciklus obuke
Obuka je kreirana kao odgovor na trendove u svijetu proizvodnje koji se posljednjih godina značajno promijenio zahvaljujući primjeni CNC tehnologija. Kako bi zainteresirani dobili bolji uvid u ono što polaznici uče tijekom obuke, kao i u prilike koje se otvaraju stjecanjem novih znanja, INTERA Tehnološki Park organizira besplatna probna predavanja koja će se održati u subotu, 10.4.2021. godine u 17h.
Broj mjesta na obuci je ograničen. Zato ne čekajte i već danas iskoristite priliku da usavršite svoje vještine i postanete traženi na tržištu rada!

Za sve detaljne informacije o obuci i samoj prijavi obratite se na [email protected]
Ovaj ciklus obuke se realizira uz potporu USAID-a (Američke agencije za međunarodni razvoj) kroz projekt WHAM (Workforce and Higher Access to Markets Activity) kojeg u Bosni i Hercegovini implementira IESC.

Kopirati
Drag cursor here to close