Logos centar

Poslovna ekonomija, smjer za mlade i uspješne ekonomiste!

Ukoliko želite investirati u svoju bolju budućnost i upisati studij na kojem ćete steći suvremena znanja i usavršiti vještine iz svijeta biznisa, tada je studij Poslovne ekonomije na Visokoj školi Logos centar u Mostaru idealan izbor za Vas!
Gospodarstvo / Promo | 19. 07. 2021. u 09:36 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Studij poslovne ekonomije je uvijek popularan i vrlo tražen studij, kako kod nas, tako i u Europskoj uniji i općenito u svim slobodnim i naprednim zemljama svijeta, kao i onima koji teže k tomu i općepoznata je činjenica da poslovna ekonomija doprinosi blagostanju u društvu. Znanja i vještine stečena kroz studiranje otvaraju vrata za zapošljavanje u svim granama industrije, kao i u javnom sektoru i upravi.

Studij Poslovne ekonomije ima veliku praktičnu prednost u odnosu na opću ekonomiju. Poslovna ekonomija se ne zaustavlja i ne ograničava samo na proučavanju makroekonomije, nego studij Poslovne ekonomije ide mnogo dalje, ide u srž mikroekonomije te se specijalizirala u oblasti menadžmenta, računovodstva, financija, turizma, marketinga i drugim aktualnim oblastima poslovne ekonomije. Proučava što jedno poduzeće čini uspješnim i što ga razlikuje od drugih manje uspješnih, što je etičko i društveno odgovorno poslovanje, kako s ekonomskog aspekta ostvariti ekološku i energetsku tranziciju za klimatsku neutralnost, kako funkcionira uspješan marketing, kako motivirati djelatnike, koje mjere mogu poduzeti državna tijela na svim razinama vlasti da pojačaju i potiču etičku, društveno odgovornu i ekološko prihvatljivu poslovnu aktivnost, razmjenu dobara i usluga i još bezbroj drugih zanimljivih i aktualnih pitanja i promišljanja iz poslovne ekonomije.

Studij poslovne ekonomije na Visokoj školi Logos centar u Mostaru, ne samo da slijedi svjetske trendove i standarde, već kroz svoju misiju, viziju, ciljeve, razvoj kurikuluma i studijskih programa i razvoj same ustanove razvija i stvara svoje vlastite trendove i standarde i osposobljava diplomante koji su prepoznatljivi i traženi na vrlo zahtjevnom tržištu rada. Krajnji cilj je proizvesti kompetentnog diplomanta s diplomom koja je međunarodno priznata i koja je prepoznata u poslovnom okruženju i koji je usavršio općenita i stekao širok spektar specijaliziranih znanja i vještina pomoću kojih će uspješno konkurirati u privatnom i javnom sektoru i sebi osigurati poslovni uspjeh.
Naša obveza je odgovarati na stalne promjene u poslovnom okruženju i ići u korak s najnovijim znanstvenim dostignućima!

Studij poslovne ekonomije će Vam pomoći razviti i usavršiti Vaše vlastite poslovne ideje i modele te tako usmjeriti Vašu poslovnu karijeru u željenom smjeru, i to ne samo kroz osnovna, suhoparna načela ekonomije, već kroz primjere iz prakse.

Studij poslovne ekonomije sastoji se od sljedećih studijskih smjerova:
- Financije i računovodstvo,
- Menadžment,
- Menadžment javnog sektora i uprave,
- Poduzetništvo i poslovno upravljanje,
- Financijsko upravljanje, bankarstvo i osiguranje,
- Korporativno komuniciranje i
- Menadžment u turizmu, hotelijerstvu i uslužnim djelatnostima

Svaki od navedenih studijskih smjerova se izvodi po Bolonjskom procesu te studentima nudi mogućnost stjecanja 180 ECTS (bodova) kroz studij trajanja od tri godine, šest semestara ili 240 ECTS (bodova) kroz studij trajanja od četiri godine, osam semestara.

Stjecanje teorijskih i praktičnih znanja i vještina je usko povezano s praktičnim radom na instituciji koja studentima nudi nesmetano korištenje svih resursa, od knjižnice s bogatim fondom stručne literature, moderno opremljenih računalnih učionica, eUniversity platforme, do korištenja programa ERASMUS razmjene studenata, Distance learninga, studiranja na engleskom jeziku i tomu slično. Studiranje prilagođeno pojedincu olakšava studiranje vanrednim studentima koji uz rad mogu nesmetano slušati nastavu i ispunjavati svoje obveze, a tako ujedno na najsvrsishodniji način spojiti praksu i teoriju.

Studij poslovne ekonomije je kreiran za studente zainteresirane za educiranje u različitim poslovnim disciplinama ili razvijanju jakih temelja u funkcionalnim područjima poslovnog svijeta. Ako ste dobro organizirani, učinkovito rješavate probleme, inovativni ste, uživate u suradnji s drugim ljudima i timskom radu i spremni ste na cjeloživotno učenje i usavršavanje i praćenje suvremenih poslovnih trendova studiji Poslovne ekonomije je pravi izbor za Vas!

Upiši se i Postani student na Logosu.

Posjetite nas i na web adresi www.logos-centar.com

Kopirati
Drag cursor here to close