Kupovinom pomažete

Violeta pokrenula kampanju ''Pomozimo zajedno''

Kampanja započinje 10.12.2017. i traje do 10.1.2018., a u tom razdoblju kupnjom bilo kojeg Violeta proizvoda i vi sudjelujete u pomaganju onima kojima je pomoć najpotrebnija.
Gospodarstvo / Promo | 08. 12. 2017. u 17:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U zimsko vrijeme, kada su posebno izražena međusobna darivanja, obiteljska okupljanja, prisnija druženja te veselja i gozbe, često zaboravljamo na one koji si ne mogu takvo što priuštiti.

Kao društveno i socijalno osviještena tvrtka Violeta je, u suradnji s humanitarnim udrugama Caritas BiH, Merhamet BiH i Crveni krst RS, odlučila pokrenuti veliku nacionalnu kampanju pod nazivom 'Pomozimo zajedno'.

 U sklopu kampanje Violeta će u proizvodima darivati potrebite obitelji diljem Bosne i Hercegovine u vrijednosti od 100,000 BAM.

Kampanja započinje 10.12.2017. i traje do 10.1.2018., a u tom razdoblju kupnjom bilo kojeg  Violeta proizvoda i vi sudjelujete u pomaganju onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Iskreno davanje i pomaganje čini i nas same zahvalnijim i zadovoljnijim osobama. Stoga, pružite ruku potrebitima i osjetite toplinu darivanja. 

#PomozimoZajedno

 

Kopirati
Drag cursor here to close