Jedini u BiH

Poliklinika Vitalis iz Mostara nabavila najmoderniju magnetnu rezonancu 3 Tesla

Kako bismo našim korisnicima pružili najbolju moguću dijagnostičku obradu ujedinili smo vrhunsku tehnologiju i znanje vodećih radiologa u BiH.
Gospodarstvo / Promo | 06. 03. 2019. u 11:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Poliklinici Vitalis od sada možete snimiti magnetnu rezonancu 3 TESLA jačine, trenutno najmodernijom i najboljom magnetnom rezonancom u Bosni i Hercegovini, a i šire.

Preduvjet svake uspješne terapije je pravovremena i pouzdana dijagnostika. Kako bismo našim korisnicima pružili najbolju moguću dijagnostičku obradu ujedinili smo vrhunsku tehnologiju i znanje vodećih radiologa u BiH.

Naši liječnici pristupaju svakom bolesniku oslanjajući se na godine iskustva u rješavanju najtežih dijagnostičkih problema. U tome im je od velike pomoći novi uređaj za magnetsku rezonancu snage polja 3T, jedini takav u BiH, koji svojim tehničkim karakteristikama osigurava iznimnu kvalitetu snimanja.

Foto: PR Vitalis / 

Upravo zbog toga u ovom je trenutku Poliklinika vITALIS jedino mjesto u zemlji gdje uz standardnu dijagnostičku obradu magnetskom rezonancom možete obaviti sve, pa i najsloženije vrste MR snimanja poput funkcionalne magnetske rezonance BOLD tehnikom, traktografije, funkcionalne magnetske rezonance srca, i dr.

Koja snimanja možete obaviti na novoj Philips magnetnoj rezonanci 3 TESLA?
• MRI glave, kralježnice, hipofize, orbita….
• MRI abdomena, toraksa, zdjelice
• MRI enterografija, angiografija…
• MRI lokomotornoga sustava
• MRI dojke
• Brojne druge pretrage

U Poliklinici Vitalis iz Mostara nema listi čekanja, te su svi nalazi očitani od naših radiologa u roku od 48 sati, a nalaz ukoliko niste u mogućnosti fizički preuzeti šaljemo putem e-maila, brze pošte ili faksa.

Za više informacija i narudžbe kontaktirajte na:
036/310-210
063/222-739
www.poliklinikavitalis.com
Poliklinika Vitalis, Vukovarska bb (kod zgrade Euroherca), Mostar

Kopirati
Drag cursor here to close