ZIDAN – za vedar dječji dan

Poklon proizvođača boja za unutarnje zidove ZIDAN mališanima iz Čitluka

Gospodarstvo / Promo | 10. 09. 2021. u 10:05 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dječji vrtić u Čitluku osvanuo je u novom ruhu. Ne samo da su svi zidovi vrtića zasjali bjelinom ZIDAN boja za unutarnje zidove, nego je ovaj proizvođač boja, u punom duginom spektru i uz pomoć umjetnice Megi Kunštek, oslikao prostor vedrim dječjim motivima.

PR  / ZIDAN – za vedar dječji dan

Visokokvalitetne boje ZIDAN, proizvod domaće kompanije Duga-tehna, krase zidove domova svojih potrošača, ali i doprinose kvaliteti života lokalne zajednice u kojoj posluju. “Kompanije su važan dio svake lokalne zajednice,” pojašnjava Suzana Dodig, marketing menadžerica ove kompanije. “Kao takve, ne bi trebale limitirati svoj doprinos samo na poslovanje, nego bi morale potaći održiv i dugoročan napredak cijele zajednice. A postoji li slađa grupa u našoj zajednici od mališana u vrtiću”, dodaje kroz smijeh.

PR  / ZIDAN – za vedar dječji dan

Svoje poslovno putovanje ova kompanija je započela 1990. godine, od kada je iz malene trgovine u Čitluku izrasla u renomiranog proizvođača boja, lakova i fasada. 2007. godine, u partnerstvu s internacionalnom kompanijom San Marco, izgrađena je moderna tvornica boja i lakova, uz primjenu najnovijih dostignuća u tehnologiji proizvodnje, i poštivanje domaćih i EU propisa i direktiva. Maksimalna moguća kvaliteta, konstantnost i sljedivost odlike su Duga-tehna proizvoda, koje su joj osigurale izvoz i distribuciju u preko 80 zemalja diljem EU i svijeta.

Kopirati
Drag cursor here to close