100% prirodni preparat

Pilex: najdjelotvornije rješenje protiv hemoroida

PILEX kapsule su dostupne u svim boljim ljekarnama i možete ih kupiti bez recepta.
Gospodarstvo / Promo | 14. 03. 2019. u 09:00 Sponzorirani članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U BiH gotovo svaka četvrta osoba pati od neugodnih, a nerijetko i vrlo bolnih hemoroidalnih tegoba. Oni mogu potpuno zavladati našim životima, te osim fizičkih problema, potencirati i dodatnu razinu stresa, tjeskobe i nelagode. 

No, gotovo svi preparati dostupni na tržištu – uglavnom u obliku krema, masti, čepića ili čajeva - djeluju kratkoročno i donose samo trenutno i blago olakšanje razbuktalih simptoma kada počnu negativno utjecati na naš dnevni ritam.

Upravo zato je pojava Pilexa u ljekarnama velika prekretnica koja iz temelja mijenja pristup rješavanju hemoroidalnih tegoba. Pilex je potpuno prirodan preparat iznimne i klinički dokazane učinkovitosti: svi hemoroidalni simptomi u samo nekoliko dana potpuno se povlače kod više od 80% korisnika.

Za ovakav učinak dovoljne su jedna ili dvije kapsule Pilexa dnevno, koje se tijekom 14 dana uzimaju oralno, a tegobe se ne vraćaju u prosjeku šest mjeseci. Ovo iznimno djelovanje svrstava Pilex na sam vrh liste najučinkovitijih proizvoda protiv hemoroida na svijetu.

Sastav ovog 100% prirodnog preparata čine tri biljke – Melia azadirachta, Mesua ferrea i Berberis aristata – čija savršeno uravnotežena kombinacija blagotvornih sastojaka odmah nakon unosa u organizam počinje s uklanjanjem simptoma i to bez ikakvih drugih nuspojava.

Foto: Terra Lab / Pilex: najdjelotvornije rješenje protiv hemoroida

"U svom tridesetogodišnjem iskustvu još nisam naišao na učinkovitiji proizvod za rješavanje hemoroidalnih tegoba. Uz to što je učinkovit, Pilex je i potpuno prirodan proizvod koji ekstenzivnim kliničkim ispitivanjima nije zabilježio nikakve nuspojave na organizam, a rezultati njegovog uzimanja trenutno su vidljivi", istaknuo je primarius dr. med. Stefan Engelbrecht.

Pilex je trenutno najdjelotvorniji preparat protiv hemoroida na tržištu koji će svojom jedinstvenom kombinacijom izuzetne učinkovitosti i jednostavnog korištenja, bez ikakvih nuspojava i uz redovite tretmane zauvijek ukloniti sve bolne i neugodne simptome iz vašeg života.

PILEX kapsule su dostupne u svim boljim ljekarnama i možete ih kupiti bez recepta.

Za više informacija o proizvodu pogledajte na www.pilex.ba.

Distributer: Oktal Pharma d.o.o.

Kopirati
Drag cursor here to close