Vaš glas može pomoći!

Pampers i UNICEF obilježavaju 11 godina partnerstva

Gospodarstvo / Promo | 22. 12. 2016. u 12:57 Agencije

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Partnerstvo Pampers-a i UNICEF-a kroz kampanju “1 pakovanje = 1 cjepivo koje spašava život”, koje traje 11 godina, je pokazalo da zajedno možemo svijet učiniti boljim mjestom za mame i bebe.  U znak  zahvalnosti svim roditeljima u Bosni I Hercegovini, Pampers nastavlja svoju misiju kako bi pomogao bebama od prvog dana, sponzorirajući 20 porodilišta u Bosni i Hercegovini sa pelenama za novorođenčad.

Od danas imate priliku da glasujete na Pampers Facebook stranici za svoj grad. Glasovanje se završava 31. prosinca 2016. godine, kada će biti objavljeno kojih 20 porodilišta u BiH će dobiti pelene za novorođenčad. Na ovaj način svako može postati “glas” u globalnoj PAMPERS UNICEF kampanji “1 pakovanje = 1 cjepivo koje spašava život”  sa ciljem da poboljša živote majki i djece u Bosni i Hercegovini i širom svijeta.

 

Pampers je pomogao UNICEF-u da eliminira majčinski i neonatalni tetanus (MNT) u 19 zemalja

Zahvaljujući milijunima beba, od početka kampanje Pampers je pomogao UNICEF-u da eliminira MNT u 19 zemalja, a 19 zemalja se još uvijek bori sa iskorjenjenjem ove bolesti. Sada smo na pola puta do dostizanja našeg cilja - eliminacije MNT u cijelom svijetu. Tijekom razdoblja od 11 godina ova kampanja je pomogla da se smanji smrtnost novorođenčadi za više od 60%.

 

67 milijuna žena su u riziku da dobiju ovu fatalnu bolest koja se može spriječiti

Ovih 67 miliijuna žena i njihovih beba žive u zemljama u razvoju u područjima kojima je teško pristupiti i nemaju dostupnu zdravstvenu njegu. U mnogim mjestima tetanus je još uvijek glavni razlog smrtnosti dojenčadi zbog nedostatka neophodne zdravstvene njege, imunizacije i higijenske prakse pri porodu. Iako MNT može lako biti spriječen jednostavnim cjepivom, 49,000 beba još uvijek umire svake godine od MNT-a. To znači da je svakih 11 minuta život jedne bebe fatalno ugrožen.

 

Pampers pomaže UNICEF-u da eliminira MNT donirajući sredstva kako bi se kupila ili isporučile cjepiva protiv ove bolesti.

Partnerstvo između Pampersa i UNICEF-a je zasnovano na zajedničkim vrijednostima i posvećenosti zajedničkom radu.  Ovim se pravi promjena u svijetu doprinoseći sreći i dobrobiti majki i beba širom svijeta.

Kopirati
Drag cursor here to close