Olival

Ovi SUN proizvodi dobitna su kombinacija za pametno izlaganje suncu ovog ljeta

Kako bi bezbrižno uživali u suncu i ovog ljeta posežemo za učinkovitim i provjerenim proizvodima iz Olivalove kolekcije za zaštitu od sunca.
Gospodarstvo / Promo | 22. 06. 2021. u 08:55 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dugi, topli dani, onaj tako nestrpljivo očekivani „Joie de vivre“ stil života i osjećaj uživanja i lakoće življenja, konačno je tu. I dok već polako planiramo putovanja i sanjarimo o izležavanju na plažama i upijanju sunčevih zraka, nikako ne smijemo zaboraviti kako izlaganje suncu mora biti oprezno i uz zaštitu od negativnih učinaka sunčevih zraka.

Štoviše, zbog štetnog djelovanja na naš organizam, od sunca se moramo štititi svakodnevno, a ne samo za vrijeme odmora na moru. Samo jedan kraći boravak na suncu bez adekvatne zaštite može izazvati niz neugodnosti: od crvenila i nadraženosti kože, do težih stanja. A kako bi bezbrižno uživali u suncu i ovog ljeta posežemo za učinkovitim i provjerenim proizvodima iz Olivalove kolekcije za zaštitu od sunca. Svi Olivalovi proizvodi učinkovito štite i od UVA i UVB zračenja, a prirodno maslinovo ulje i kakao maslac u sastavu dubinski njeguju kožu i ostavljaju je glatkom i mekom.

PR  / Olival Sun cream

Jedan od neizostavnih proizvoda u našim torbicama i na asfaltu OLIVAL SUN krema za zaštitu lica SPF 30 s ekstra djevičanskim maslinovim uljem i kakao maslacem koja izvrsno štiti lice i najizloženije dijelove tijela (vrat, ramena i ruke). UV filtri osiguravaju učinkovitu zaštitu, a prirodne komponente hrane, njeguju i pružaju dodatnu vlagu te potiču ravnomjerno tamnjenje kože. Preporučuje se kremu nanositi neposredno prije izlaganja suncu, a može biti i izvrsna podloga prije nanošenja make-up-a.

Olival Sun Milk mlijeka za sunčanje sa zaštitnim faktorima 20 i 30 kombinacija su mineralnih i kemijskih UV filtara, a namijenjena su svim tipovima normalne i osjetljive kože. Ekstra djevičansko maslinovo ulje i kakao maslac ostavljaju kožu glatkom i mekom, osiguravaju dodatnu vlagu i pomažu jednolikom tamnjenju. Olival Sun Milk mlijeka su vodootporna, lako se razmazuju, brzo upijaju i ne ostavljaju mastan trag, a ljubiteljice kokosa posebno će oduševit suptilan ljetni miris i bogata, hranjiva tekstura proizvoda.

PR  / Olival Sun Oilé

Ako kožu tijela inače njegujete uljima, s takvom njegom slobodno nastavite i u ljetnim danima. Olival Sun Oilé ulja za sunčanje posebno će vam odgovarati ako ste suhe kože, a pružit će vam pouzdanu zaštitu i bogatu njegu. Dolaze sa zaštitnim faktorima 10 i 30, otporna su na vodu i brzo se upijaju.

Bez obzira na to koji od ovih proizvoda odabrali, odaberite svoj faktor, zaštitite se dok još niste na plaži i to barem pola sata prije sunčanja i uživajte u suncu!

Preporučene MPC:
Sun Cream krema za lice SPF 30 – 10,00 KM
Sun Milk mlijeko za sunčanje SPF 20 – 12,00 KM
Sun Milk mlijeko za sunčanje SPF 30 – 14,00 KM
Sun Oilé ulje za sunčanje SPF 10– 11.00 KM
Sun Oilé ulje za sunčanje SPF 30– 16.00 KM

 

Potražite Olival proizvode u svim dm drogerijama kao i na web shopu: www.olival.ba
Facebook: https://www.facebook.com/Olival.Cosmetics/
Instagram: https://www.instagram.com/olival.ba/

Kopirati
Drag cursor here to close