Goran Karan

Ove subote Glas Juga u Karting klubu

Goran Karan dolazi u Mostar. Koncertni nastup imat će u Karting Klubu u subotu 22. lipnja 2019. god. s početkom u 20 sati.
Lifestyle / Zabava | 18. 06. 2019. u 11:17 Bljesak.info
SEVERINA & GORAN KARAN - STA JE SVIT (LIVE 2018. ZAGREB)

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sedmi studijski album Goran Karan je pod naslovom ''Glas Juga'' objavio u veljači 2018. godine.

Na njemu su se našle pjesme ''Dobro ti jutro, ljubavi'', ''Moja košulja'', ''Još si lipa'', ''Gorko more'' i druge, te duetske pjesme ''Šta je svit'' i ''Ako to je sve'' koje je otpjevao sa Severinom i Rajkom Dujmićem.

Prve nastupe Karan je ostvario sa bendovima Epicentar, Deveti krug i Zippo. Godine 1983. je sa Zvonkom Kaitnerom Dokom osnovao hevi metal bend Crna udovica.

Kada se bend raspao 1990. godine sa Kaitnerom je osnovao bend Big Blue. Samostalnu karijeru Karan je započeo 1997. godine, a već slijedeće je pobijedio na ''Zadar-festu'' sa pjesmom ''Kazna mi je što te ljubim''.

U međuvremenu je Karan započeo suradnju s poznatim splitskim skladateljem Zdenkom Runjićem, koji je stvorio brojne hitove. Iz te suradnje nastao je njegov prvi samostalni album pod nazivom ''Ko da te ne volim''.

Video: U 4 oka - Goran Karan

U veljači i ožujku 2000. godine održao je čak četiri solistička koncerta u zagrebačkoj dvorani ''Vatroslav Lisinski'', a nakon toga krenuo na turneju po Zapadnoj obali SAD. Turneja je završena koncertom na zagrebačkom Trgu bana Jelačića, koji je snimila Hrvatska Radio Televizija (HRT).

Iste godine dobio je tri nagrade ''Porin'', a sa pjesmom ''Kad zaspu anđeli'' predstavljao je Hrvatsku na ''Euroviziji'' koja je te godine održana u Švedskoj. Karan je osvojio deveto mjesto.

Goran Karan dolazi u Mostar. Koncertni nastup imat će u Karting Klubu 22. lipnja 2019. god.

Iz karting Kluba garantiraju odličnu zabavu uz izvrsne gastronomske delicije svoga restorana!

Svoje mjesto rezervirajte na broj tel. 036/326-456 ili 063/254-254

Kopirati
Drag cursor here to close