Biti originalan na kliše praznik? Moguće je!

Ova tri poklona niko ne očekuje, a svi će ih obožavati

Ova tri poklona koliko god bila neočekivana, vrlo brzo će se popeti na listi omiljenih poklona za Valentinovo - ikada!
Gospodarstvo / Promo | 11. 02. 2021. u 17:50 PR

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Valentinovo će ove godine biti drugačije nego što smo navikli, ali to ne znači da treba biti manje romantično i domišljato. Kako već morate organizirati Valentinovo, potrudite se da izbjegnete kliše zamke koje ovaj praznik prate. Zaboravite ove godine na cvijeće, čokolade, sat ili večeru uz svijeće i za poklon birajte kombinaciju praktičnosti i originalnosti. Ova tri poklona koliko god bila neočekivana, vrlo brzo će se popeti na listi omiljenih poklona za Valentinovo - ikada!

1. Ugradni cooler za vino

Shutterstock / Ugradni cooler za vino

Lični vinski podrum je preambiciozan projekat, flaša vina je kliše, ali zlatna sredina zapravo postoji. Ugradni cooler za vino je baš ona prava granica između klišea i originalnosti, a praktičnije je (i jeftinije) rješenje od višemjesečnih radova na preuređivanja cijele sobe u vinski kutak. Ugradni frižideri ili cooleri za vino, ne samo što su funkcionalan poklon (za koji niste ni bili svjesni da vam treba), oni su i vrlo elegantni i predstavljaju posljednji trend u dizajnu enterijera koji će vašoj trpezariji dati onu pravu dozu restoranske, ali u isto vrijeme intimne atmosfere. Čaša rashlađenog vina simbol je dana zaljubljenih, ali dobro dođe i inače nakon još jedne nedjelje pune obaveza.

2. Zakoračite zajedno u budućnost bez duvanskog dima

PR  / IQOS

Tokom protekle godine, verovatno ste koristili stan kao ured, učionicu, spavaću sobu, bioskop i za razne druge improvizovane situacije i potrebe. Ovog februara red je da vaš dom postane i pozornica za romantične scene. Ni ranije scenografije za vašu ličnu rom-com situaciju nisu bili zadimljeni restorani, već oni elegantni, posebno odabrani, pročišćeni prostori. Zato tu praksu primenite i na prvo Valentinovo u kućnim uslovima. Ovo je idealan momenat da pokažete da vam je stalo i da sebi i onima koje volite ulepšate romantične trenutke tako što ćete ih osloboditi duvanskog dima. Obradujte voljenu osobu IQOS uređajem, koji osim što predstavlja onaj neočekivani poklon kao iz najboljeg romantičnog klasika, zapravo je i bolja alternativa za sve one koji ne žele da ostave cigarete. Ovaj uređaj u kombinaciji sa unikatnim IQOS aksesoarima idealan je poklon za Valentinovo, a do 14. februara možete i uređaj i aksesoare kupiti po jedinstvenim cenama.

3. MasterClass All-Access Pass

Shutterstock / MasterClass All-Access Pass

Ako je vaš partner za novu godinu odlučio da će naučiti nešto novo, a baš nikako da počne, budite vi taj podsticaj! Jer podrška je osnova svakog partnerskog odnosa, a full MasterClass paket vaš način da svojoj voljenoj osobi pokažete da podržavate njene ambicije i rad na sebi.
Ako kao pravi NBA fan želi proučiti šuterske tehnike Stephena Curryja za sljedeći basket s kolegama ili da do narednog porodičnog ručka pronikne u tajnu Gordon Ramsaya, ovo je poklon koji ne smijete ispustiti. A kako je full paket u pitanju, zašto to ne biste uradili zajedno? Kvalitetno zajedničko vrijeme ne treba biti rezervirano samo za Valentinovo, već svaki dan.

Kopirati
Drag cursor here to close