Sponzorirani članak

Otvorenje nove sezone GoldenCube pub'n club

Golden Pub je preselio u prostor bivšeg noćnog kluba CUBE te će se od ove sezone zvati GoldenCube.
Gospodarstvo / Promo | 23. 09. 2019. u 12:40 Sponzorirani članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

GoldenCube pub'n club otvara svoja vrata i najavljuje početak nove sezone u utorak, 24. rujna, s početkom u 22:00 sata.

Ovim putem vas pozivamo da zajedno s nama uđete u novo poglavlje vrhunske zabave, provedete noć za pamćenje i stvarate uspomene kroz cijelu sezonu.

Golden Pub je ostao prepoznatljiv po svome programu i ležernosti. Ove sezone GoldenCube nastavlja istim stopama i nudi program od ponedjeljka do subote u vremenskom razdoblju od 22:00 do 4:00 sata, gdje će te se moći zabavljati uz različit i zabavan sadržaj.

Vjerojatno svima zbunjujuće pitanje i naziv, spajanje Goldena i Cubea dogodilo se s namjerom. Zbog zasićenosti klasičnih vikend izlazaka, ekipa GoldenCubea odlučila je, jedinstveni koncept puba i nesvakidašnji koncept noćnog kluba, spojiti i napraviti novi i višu razinu zabave u gradu i regiji.

Golden Pub je preselio u prostor bivšeg noćnog kluba CUBE te će se od ove sezone zvati GoldenCube.

Točnije, nova lokacija je u samom srcu grada na Neretvi, s adresom Trg hrvatskih velikana b.b. (Rondo), Mostar.

Od ove sezone, osim jedinstvenog interijera i dobre zabave,  GoldenCube nudi sigurne rezervacije, parking, prijevoz, smještaj, pakete za različita slavlja, hranu koja je u ponudi svaku večer, (ne)uobičajenu ponudu, najbolje i najpristupačnije cijene te na samom kraju sadržaj u kojem se baš svatko može pronaći.


Ponedjeljkom vas očekuju Karaoke, utorkom Tamburaška večer, srijedom Trash party, četvrtkom Live Music uz Antoniette, a petkom i subotom različit party program s promo cijenama pića, kao i koncertima.

Kao što je spomenuto, poznati po svojoj ležernosti, GoldenCube vas obavještava da ne budete opterećeni svojim izgledom, jer dresscode ne postoji i najvažniji ste Vi!

Posjetite našu web stranicu GoldenCube.ba kako bi ste svakodnevno pratili događanja u sljedećem razdoblju koje vam sprema GoldenCube.

Nova sezona, nova lokacija i stara ekipa. Vidimo se!

Vaš GoldenCube

Kopirati
Drag cursor here to close