Ponuda sa zanimljivom pričom

Otvoren Viva restaurant – Lounge – bar

Svjetska ponuda i usluga od sada su dostupni u posuškom Viva Restaurant – Lounge – Baru.
Gospodarstvo / Promo | 06. 02. 2018. u 16:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Otvoren je Viva restaurant – Lounge – bar.

Ponuda koja Vas vodi u zanimljivu priču.

Svjetska ponuda i usluga od sada su dostupni u posuškom Viva Restaurant – Lounge – Baru. Toplo i prekrasno uređen prostor nalazi se u sklopu sada već renomiranog Viva caffe – lounge – bar-a. Konačno u Posušju možemo uživati u restoranu koji po svemu pripada samome vrhu svjetske gastro scene.

Pažljivo kreiran jelovnik naći će put do svih vrsta ukusa, te tako zadovoljiti sve, pa i one najizbirljivije. U Viva restaurant – lounge – baru tako možete kušati razne vrste pizza koje će svojim drugačijim nazivima a ukusom pogotovo, privući pažnju svih. Jelovnik također nudi veliki izbor pasta, obrok salata, rižota te hladnih jela. Wok ponuda je svakako nešto na što trebate obratiti pažnju jer već sa prvim zalogajem "selite" na daleki istok od kud educirano osoblje ovoga restorana crpi svoje ideje.
Ljubitelji mesa će doći na slatke "muke" kada vide što im nudi dio sa mesnim specijalitetima. Na vaš tanjur tako može doći najukusniji steak iz sekcije odležanog mesa ili možda jedan od pilećih specijaliteta. Mjesto gdje također treba zastati je i dio sa ribljim delicijama. Losos file uz sicilijanski prilog ili hobotnica sa žara mali su dio onoga što možete kušati iz riblje ponude.

Ambijent koji osvaja na prvu.

Uređenje interijera već u prvim koracima otkriva da se najviše brige vodilo o udobnosti te tako već nakon par trenutaka imate dojam da bi tu mogli provesti neko duže razdoblje. Interijer je kombinacija drva, kamena, toplih boja i tkanina u duhu perfekcionističkog ugostiteljstva i profinjenosti. Prostor odiše toplinom, nekako je na prvu blizak i u njemu ćete se poželjeti opustiti, pogdjeliti pozitivnu energiju sa dragim ljudima, jednostavno uživati.

Mjesto koje gastronomsku ponudu podiže na novu razinu.

Viva restaurant – lounge – bar je mjesto koje svakako trebate staviti na popis mjesta za posjetiti u skorije vrijeme. Cjelovita priča je ona koja ovaj restoran čini drugačijima od ostalih te tako svakome gostu daje povod za ponovni dolazak i kušanje nečeg novog i drugačijeg iz Viva kuhinje.

Kopirati
Drag cursor here to close