Nefa namještaj

Otvoren Nefa namještaj u Mepas Mallu

Posjetite Nefa namještaj na trećem katu Mepas Malla i uživajte u odličnoj ponudi!
Gospodarstvo / Promo | 18. 09. 2018. u 16:15 Reklamni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Naš moto “Dobar ležaj. Dobra cijena.” Zalažemo se za udoban svakodnevni život priuštiv svakom. Naš cilj je da kvalitet luksuznog namještaja približimo svim kupcima.

Primjenom tehnologije serijske proizvodnje i promišljenih konstruktivnih rješenja postižemo superioran odnos cijene i kvaliteta svojih proizvoda.

Kod nas nije neophodno praviti izbor između kvaliteta, udobnosti, cijene, načina plaćanja i brzine isporuke. Nudimo sve na jednom mjestu.

Ležaj u srcu svakog doma

Nefa je stručnjak za tapacirani namještaj. Sa sviješću o tome da ležaj nije samo komad namještaja nego i mjesto za odmor, opuštanje i druženje gdje provodite veliki dio svog vremena težimo da vam ponudimo najbolja gotova rješenja.

Foto: PR / Otvoren Nefa namještaj u Mepas Mallu

Naš tim dizajnera je osmislio I konstantno unapređuje paletu modela koji pružaju optimalan spoj udobnosti, funkcionalnosti, kvaliteta i stila.

Proizvodnja sa sviješću o kvalitetu

Dio Nefa grupacije je fabrika namještaja koja se ističe inovativnim industrijskim pristupom proizvodnji namještaja za razliku od tradicionalnih fabrika radioničkog tipa.

Serijska proizvodnja podrazumijeva korišćenje repromaterijala pouzdanih europskih dobavljača i primjenu moderne industrijske opreme, što rezultira ujednačenim kvalitetom gotovih proizvoda uz niže cijene i kraće rokove isporuke za krajnjeg kupca.

Na korak od vas

Nefin maloprodajni lanac brzo raste i trenutno broji preko 10 salona u Bosni i Hercegovini i preko 50 u regiji.

Posjetite Nefa namještaj na 3.katu Mepas Malla i uživajte u odličnoj ponudi!

Kopirati
Drag cursor here to close